EltenLink

Prośba: Ariadna Gierek - znany lekarz

Back to Archiwum

#1 unddymis

Witajcie
Jak wiecie, zajęłam się tworzeniem podcastów o książkach.
www.opowiedziane.pl
Z okazji dnia służby zdrowia, chciałabym zamieścić wpis o znanej wielu okulistce - Gierkowej. Moją część sporządziłam, więc teraz zwracam się do Was z wielką prośbą.
Czy zechcielibyście podzielić się ze mną swoimi historiami o przejściu przez ręce tej pani? Na forum głosowym znajdziecie wątek o pani Ariadnie. Jeśli podarujecie mi swoją opowieść, zostawcie ją właśnie tam - będzie Wam wygodniej, a ja spokojnie ją sobie zabiorę. Chodzi mi o dosłownie kilka zdań, nagranie powinno liczyć sobie od 30-do góra 60 sekund.
Oczywiście w podziękowaniach nikogo nie pominę, a do tego, jeśli macie jakiegoś ulubionego pisarza, mogę dołożyć wszelkich starań, by zdobyć dla chętnego imienny autograf. No, chyba, że zażyczycie sobie Stephena Kinga czy J. K. Rowling - oni póki co są poza moim zasięgiem.
Z góry bardzo, bardzo dziękuję za Wasze opowieści.
Stanisława Pakoca
www.opowiedziane.pl

2020-02-23 10:09

#2 misiek

Ta Pani jest nieaktywna zawodowo już od wielu lat. Niestety, bardzo słabo ją pamiętam. Z opowiadań wiem, że była takim lekarzem z powołania, a i osoby załamane po wiadomości, że ich dziecko nie będzie widzieć potrafiła podnieść na duchu.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2020-02-23 17:12