Hangos közösség

Bemutatkozás

Started by ArcticMoon 5 posts last post 1 year ago Pinned

Transcription

Kedves mindenki, sziasztok! Nem tudom, hogy biztosan láttátok már a szöveges közösségben is ezt a bemutatkozásos topikat. Ugye ezt megcsinálom hangban is, ha valakinek esetleg van kedve és bemutatkozna, hát akkor azt nagyon-nagyon szívesen várjuk ide. Ugyanígy hangban.

Όταν θα κοιτάς την θάλασσα
Χωρίς να το θέλεις, θα βλέπεις εμένα
Και τα μάτια σου θα ‘ναι θλιμμένα
Όταν θα ξυπνάς στον ύπνο σου
Χωρίς να το θέλεις, θα σκέφτεσαι εμένα
Και θα νιώθεις μεγάλο κενό

Transcription

Sziasztok, én Laci vagyok, szerintem engem már elég sokan ismernek, és nagyon örülök, hogy van magyar fórum, mert azt tapasztalom, hogy egyre inkább háttérbe szorul a magyar nyelv, és nagyon sok hasznos információ van fent az interneten, csak épp magyar nyelven nincs, és úgy gondolom, hogy jó lenne erősíteni a magyar nyelvet itt is, mert nagyon kezd háttérbe szorulni, és hát szinte csak a lényegtelen dolgok vannak a neten magyar nyelven, ami már egy kicsit értelmesebb, vagy ilyen vakukról szóló, tehát ilyen vakustéma lenne, vagy segédeszközökről, abból nagyon kevés van ahhoz képest, ami ugye más nyelveken elérhető, hát ugye angol nyelven sok minden fent van, de hát azért nem mindenki tud, angolul annyira, aki meg tud, az meg ugye, hát nyilván úgy fog olvasni, csak akkor meg a saját nyelvét nem fogja úgy gyakorolni, meg nem azt fogja használni, esetleg még ugye el is megy itthonról, és az nem biztos, hogy jó, mert azért mégiscsak itt van a hazánk Magyarországon, és hát ugye külföldön azért akárhova is megyünk, mindenhol idegenek leszünk, tehát semmi, és sokan nem ismerték még ezt fel, de hát jól lenne a kultúránkat és a hazánkat is ápolni és védelni. És nagyon örülök neki, hogy megtaláltam ezt a fórumot itt, és hát itt is meg lehet ismerni más látássérülteket. Sziasztok!

Transcription

Sziasztok! Én Lili vagyok. Korábban is próbáltam ezt posztolni, de ott nem sikerült. Jól túlhalkan mondtam a mondandómat. Úgyhogy nem tudom, hogy hogy lehet itt audioposztokat találni, de azt megköszönöm, ha ezt letörzitek, mert az csak nehezíti az idejutást a posztomhoz. Szóval, hát igen. Sziasztok! Sziasztok! Üdvözlök mindenkit! Én vagyok az, Lili. Úgyhogy hát igen, ez vagyok én. Tétéről ismerhettek, meg Messengerről, Skype-ról is, úgyhogy javaslom, hogy folytassuk együtt ezt az általános audioközösséget, meg jöhetnének létre más születek is egyébként. Sziasztok! További szép napot!

Transcription

Helló! Kiterültem azt a posztot, egyébként jól megérztettél, mert mély volt, nem halkan mondta, tudom egyszerűen valamiért, nem tudom, hogy az elten szórakozik, vagy én fransz tudja, mi történik, de gyakorlatilag, hát nem, hogy nem sikerült, sikerült az, csak bemélyült az egész hang, és tudni kell, hogy én ezt így éjszakolvastam, jelenleg hajnali kettő óra van, és én ezt éjszakolvastam ezt a posztot, és kísérrem, hogy tudod a frászt, jó, most már ki van törölve. Semmi probléma nincs vele, üdvözlünk egyébként az elten közösségben, ha még egyébként létezik egyáltalán ez a magyar közösség, engem egyébként szerintem még így, nem tudom, talán nem ismerjük egymást, mert nem szoktunk egy tétén lenni, vagyis hát én is szoktam, csak valószínűleg nem azon a szervelem, mint te, engem valószínűleg Playroom-ról ismerhetsz egyébként, mert ott már láttalak, szóval igen, de hát nagyon jó, hogy mindig vannak új emberek, és mindig valahogy összetartozik ez a közösség valahogy, amíg vége nem lesz ennek a csodálatos programnak, most már nagyon ritkán járok egyébként erre szóval, nem tudom, igazából más platformokon lehet engem inkább megtalálni, úgyhogy, ja, já, ez van, de az előző posztot azt kitöröltem, mert mint hogy azt, ami rosszul sikerült, mert nem aggarom, hogy több ember is ráhozza a frászt, nem, nem tudom, mi lett ilyen hülye mélyhang, de egyébként másokkal is szokott ilyen történni, tehát egy külföldi posztokban is szoktam látni, hogy felvesznek valami audiót, és ilyen teljesen bemír az egész, nem tudom, az eltennek szerintem az audio kodákja nem túl jó, és valamit ilyenkor történik, fogalma sincs, mi történhet, de hát ez van, úgyhogy nagyon örülünk, úgyhogy, hajló!

Όταν θα κοιτάς την θάλασσα
Χωρίς να το θέλεις, θα βλέπεις εμένα
Και τα μάτια σου θα ‘ναι θλιμμένα
Όταν θα ξυπνάς στον ύπνο σου
Χωρίς να το θέλεις, θα σκέφτεσαι εμένα
Και θα νιώθεις μεγάλο κενό

Transcription

Egyébként én tudom, hogy ez az én hibám volt, hogy nem sikerült jól a hangfelvétel az első.