Transcription
Helló! Kiterültem azt a posztot, egyébként jól megérztettél, mert mély volt, nem halkan mondta, tudom egyszerűen valamiért, nem tudom, hogy az elten szórakozik, vagy én fransz tudja, mi történik, de gyakorlatilag, hát nem, hogy nem sikerült, sikerült az, csak bemélyült az egész hang, és tudni kell, hogy én ezt így éjszakolvastam, jelenleg hajnali kettő óra van, és én ezt éjszakolvastam ezt a posztot, és kísérrem, hogy tudod a frászt, jó, most már ki van törölve.
Semmi probléma nincs vele, üdvözlünk egyébként az elten közösségben, ha még egyébként létezik egyáltalán ez a magyar közösség, engem egyébként szerintem még így, nem tudom, talán nem ismerjük egymást, mert nem szoktunk egy tétén lenni, vagyis hát én is szoktam, csak valószínűleg nem azon a szervelem, mint te, engem valószínűleg Playroom-ról ismerhetsz egyébként, mert ott már láttalak, szóval igen, de hát nagyon jó, hogy mindig vannak új emberek, és mindig valahogy
összetartozik ez a közösség valahogy, amíg vége nem lesz ennek a csodálatos programnak, most már nagyon ritkán járok egyébként erre szóval, nem tudom, igazából más platformokon lehet engem inkább megtalálni, úgyhogy, ja, já, ez van, de az előző posztot azt kitöröltem, mert mint hogy azt, ami rosszul sikerült, mert nem aggarom, hogy több ember is ráhozza a frászt, nem, nem tudom, mi lett ilyen hülye mélyhang, de egyébként másokkal is szokott ilyen történni,
tehát egy külföldi posztokban is szoktam látni, hogy felvesznek valami audiót, és ilyen teljesen bemír az egész, nem tudom, az eltennek szerintem az audio kodákja nem túl jó, és valamit ilyenkor történik, fogalma sincs, mi történhet, de hát ez van, úgyhogy nagyon örülünk, úgyhogy, hajló!