Transcription
tak po prostu oni robią tak specjalnie a co do zegarków on był bardzo krótko produkowany ja go tam gdzieś w Bydgoszczy widziałem ktoś tam go miał i on miał właśnie taki głos 1648 taki trochę taki podobny do tego starego który z melodijkami podobny do niego był ale tamten miał tylko koguta i pikacz nie miał melodijk ale tam coś podobnego jakieś były dziwne rzeczy on się tam psuł czy tam coś coś coś nie wiem co tam się z nim działo że go wycofali zresztą bardzo fajnie bardzo dużo fajnych zegarków wycofali to był kiedyś taki z żeńskim głosem na pasku takim lepszym już plastikowy mały ale miał datę w sobie właśnie też było 1648 ale też właśnie mówił piątek 12 lipca na przykład coś takiego pamiętam raport i jeszcze inne rzeczy ale to już nie nie ma tych zegarków jezus maria ile ja miałem zegarków kiedyś to masakra ale mam tylko trzy a miałem ich dużo więcej zaraz w szkoły i nie szkoły nawet gdzieś tam mój kolega dorwał mówiące po czesku też fajny tylko tamten jeszcze miał dużo budzików dużo dźwięków budzika miał raport godzinowy miał datę miał stoper miał chyba nawet minutnik no no rzadko to się spotyka no nie spotyka się teraz szkoda tak bo myślę że właśnie czeskie zegarki one są zupełnie inne od tych polskich 15 hodzin 44 minuty tak