Witajcie moi kochani, mam następne nowe spytanie.
Czy macie jakąś aktywność fizyczną?
Lub też, czy robicie poranne rozruchy?
Jeśli o mnie chodzi, to tak.
Ja, powiem wam szczerze, bardzo lubię robić rozruchy ranne.
Co prawda dzisiaj był mój pierwszy rozruch, ale myślę, że to lubię.
A aktywność fizyczną?
Z tym jest akurat słabo, mam nadzieję, że z rozruchami mi się uda.
Tak naprawdę rozruch ogrzewa nasz organizm.
Także trzeba wychodzić nawet w brzydką pogodę.
Trzymajcie się.
Pa, pa.
I dajcie znać, kto robi rozruchy, czy nie robi.
Jeśli nie robi, to dlaczego?
Siemanko wszystkim, ja to a propos rozruchów to rano robię zazwyczaj brzuszki jak i wieczorem jak oczywiście nie zapomnę, a tak no nie wiem jakoś ogólnie brzuszki tylko.
Widzicie co do rozduchów porannych, u mnie codziennie jest rozduch typu wyprowadzenie psa, który też ciągnie i no on chodzi tak, że to taki szybki spacer jak jest, gdzieś tam wokoło gapu się przelecieć, a ogółem co do praktyczności fizycznej, jak już miję ten cały koronawirus, zamierzam trenować blind football i goalballa.
Cześć, a ile chodzisz minut z psem?
Bo jeśli chodzisz 30 minut to jest genialnie.
No tak naprawdę 30 minut jest super.
Ja gdy się to skończy to zamierzam wychodzić na rozruchy.
No i ja zamierzam teraz też trochę poćwiczyć, bo trochę ja przytyłam.
I naprawdę jest świetnie.
Jeśli ktoś by chciał dowiedzieć się więcej na przykład o tym,
o czym ja robię, jakiś styl życia próbuję,
to zapraszam do mojego bloga.
Póki co, no to chodzę jakieś, nie wiem, 10 minut, 15 dlatego, że jest ten wirus i żeby gdzieś tak za bardzo się od domu nie oddalać, bo nie wiadomo czy mnie zapali, czy nie, i w ogóle.
A jak już to minie, to jakieś dłuższe spacery, w szczególności rano, wieczorem gdzieś się tam przejść, wokół osiedla, czy coś, czy tam gdzieś dalej, to tak, ale teraz to krótko, bo
z powodu tego wirusa.
A jak już będzie po terminusie, to będę dużo chodził z psem, gdyż próbuję tego psa troszeczkę wyszkolić, może przewodnika z niego nie zrobię, ale spróbuję go nauczyć podstaw, jakie powinien mieć przez przewodnik.
No już dużo łapie przejście do mi w ogóle, a spróbuję go jeszcze tak bardziej podszkolić, żeby spełnił gorę przewodnika, którym nie wiadomo, czy będzie.
Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)
This site uses cookies to enhance your experience.