siemanko! która wersja jest łatwiejsza dla niewidomego? GTA 5 czy seandreas? i jak wogle w to gracie? bo nie kture osoby niewidome grają, wiadomo misji nie zrobisz ale po hodzisz samochody po rozwalasz itp. co wy myślicie?
san andreas chyba najsensowniejsze z kodami, ale fakt, że to jest takie sobie, niektórzy nawt jakoś latać potrafili. Ja jak się bawiłem to kodami wybuch samochodu,kod na nieśmiertelność chyba jakiś, a na pewno na gangsterów i 6 gwiazdek policji, pamiętam, że jak zgodzinę z hakiem grałem to potem nikt nie przyłaził już.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
1. Dziękuję wam wszystkim a zwłaszcza panu baskijczykowi hehehehe. 2 nie mogę strżelać do ludzisię obracając bo myszka nie działa,jest jakiś klawisz do namieżania?
Hej. Ja grałem w gta sa i gram w gta v. W gta v jest stworzony mod który poprawia jako taką dostępność w użytkowaniu. Ja używam kontrolera od ps4 pro i jak go używam to można ustawić autonamierzanie celu, że jak się skieruje mniej więcej kamerkę w kierunku człowieka/pojazdu i się wyceluje to gra sama namierza ten cel i potem wystarczy strzelić. Mam pare trików, dzięki którym mogę robić misje. Jak ktoś będzie zainteresowany to piszcie i dam znać. Jak co do gta to po Nowym roku w serwisie tyflopodcast.net pojawi się podcast wykonany przezemnie dotyczący grania/konfiguracji początkowej i instalacji owej gierki. Pozdrawiam i życzę miłych i wesołych świąt.
oo misje robisz powiadasz no będę wdzięczny za jakieś wskazówki bo ja nie lubię grać w coś co wiem że w stó procentach nie jest grywalne a dla samego rozwału nie będę tylu gb pobrał. Więc jak to jest z tymi misjami, ile jesteśmy w stanie sami zrobić
This site uses cookies to enhance your experience.