Integracja Eltenowiczów

Bezczelna autoreklama, czyli nasza twórczość

Started by Elanor 90 posts last post 23 days ago Page 1 of 5

Ja, przynajmniej na razie, mogę odsyłać tylko na bloga eltenowego :D

#5 1 like

Oczywiście, że na fanfiction można i jest bardzo dużo ff po polsku. I w innych językach też. Ja chciałąbym
tam kiedyś zacząć publikować, ale na razie nie wezmę takiej odpowiedzialności, bo wiem, że mam tyle nie
skończonych rzeczy, że to nawet nie warto. Niestety, ja raczej nigdzie nie publikuję, choć piszę, jeśli
już, to jest blog tutaj i tam są moje różne rzeczy, ale do tej pory żadne teksty się nie ukazały.
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.

Odwagi, Jamajko, odwagi! :D Ja się odważyłam mimo wielkich oporów, a skoro ja się przełamałam, to przypuszczam,
że każdy może.

Ja się nie boję, tylko sama wiem, jak nie cierpię, jak ktoś wrzuca różne rzeczy, fajne nawet czasem,
są rozdziały... no... od 2 do 9 i dalej nic. Słabe to jest, nie chcę sama tak robić. Ale jak ktoś chce
zobaczyć moje fanficki lub opowiadania, a raczej jedno, to mogę pokazać. Na waszą odpowiedzialność. xd

Aa, jeśli nieskończone, to co innego trochę :)

Ha, no i jest, moje pierwsze opowiadanie na blogu. Znaczy pierwsze na blogu, bo któreś kolejne w pisaniu.

Na moim blogu pojawiło się trzyczęściowe opowiadanie Wygnani.
Jest to pierwsza historia mojego autorstwa, tak więc z góry przepraszam za wszelkie błędy i wady tej opowieści.
Ogólnie, mowa o poświęceniu w lotach kosmicznych.
Wszystkich chętnych zapraszam do lektury. :)
Pozdrawiam,
DP
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Ja też ostatnio na blogu różne dziwne rzeczy umieszczam, także zapraszam serdecznie. :)

Slava!
No to ja zacząłem coś na Eltenowym blogu pisać. Od poziomu chociażby dobrego jest to dalekie, ale ktoś
może sprubować przeczytać.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Czytam od początku. Ostatnie 2 wpisy mają lepszy poziom jeśli o składnie chodzi etc.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Bo ostatnie dwa wpisy są opowiadaniami, a w tych się staram.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Jak to ja pokemony więc macie linka narazie nic nie piszę ale to się zmieni.
pokemonstano.blogspot.com
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Hej, na moim blogu jest fanfiction na podstawie książek Ricka Riordana, jeśli tylko chcecie, to czytajcie. :) :) Zapraszam do kategorii "Śladem przeznaczenia".

u mnie na blogu też pojawiło się nowe nie dokończone cuś, pisane w sposób dosć specyficzny, ale mam nadzieję że wszystko wyjaśniłam we wstępie. Tematyka stety nie stety z sw, ale byc może pojawi się nie długo cos o innej, bardziej przyziemnej. Narazie jeśli ktoś jest fanem AHsoki z sw niech sobie poczyta. :D
May the force be with you.

Ja może fanką nie jestem, ale Twoje czytam wszystko. :)

zaczynam opowiadanko o obozie herosów, nazywa się czas zniszczenia. Jest na blogu
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.