Drukarki i kombajny.
Back to Komputery i akcesoria#21 pates
Żadnych brotherów! 3 lata pracy i bembny poszły do piachu, dodam że niewymienne.
#22 papierek
Wiesz pates, że brother a brother to nie musi być ta sama drukarka? Jak ja nie lubię, jak ktoś mówi brother to cośtam, hp jest super. Podobnie ma się sprawa z laptopami. Delle to beznadziejne, bo mi się psują, a acery są takie, a hp to się grzeją.
Nie zdajecie sobie sprawy, że każdy, dosłownie każdy producent ma w swoim portfolio serie z produktami raczej miernymi, a są też produkty dla tych z klasy premium i tak dalej?
To tak, jakby powiedzieć, że samsungi są złe, bo zamulają.
No i samsung jakiś tam m51 może zamulać, ale s20 będzie śmigać.
Więc, jeśli to możliwe zamiast rzucać takimi generalnymi stwierdzeniami, że hp, cannony czy brothery to ja polecam, to warto się zastanowić co to za sprzęt i w jakim przedziale cenowym.
#23 pates
Mateuszu, to coś kosztowało jakieś 1200 zł, z dofinansowania było.
#24 misiek
To tak nadmienię, że pisałem o trzech różnych modelach Brothera.
#25 zywek
15 letni dcp1610w działa do tej pory, skaner bardzo dokładny, co prawda niezbyt szybki, natomiast ogólnieto bomba.
#26 Pitef
Od niedawna u mnie HP Smart Tank 750. Jest to drukara na tusze z butli. Otwieramy pokrywę, potem mniejszą pokrywkę, odpinamy dziubek w pojemniku na atrament, nabijamy butelkę z tuszem i sama podciśnieniowo się napełnia. Jest ona urządzeniem Wielofunkcyjnym. Ma druk w kolorze, druk dwustronny tzw. Duplex, skaner z podajnikiem, wifi, bluetought, aplikację na kompy i telefony, pojemnik na coś koło 100 arkuszy papieru. Kosztowała nas około 1000 zł w zaokrągleniu w górę. Napisałem sobie skrypt na malince, a żeby w razie niedrukowania ręcznego przez jakiś czas, drukarka wypluła z siebie coś w czerni i w kolorze. Co piątek o 19.10 mam karteczkę zadrukowaną dwustronnie. W taki sposób maszynka jest w ruchu ile trzeba, i nie ma się co martwić o wyschnięty tusz.
#27 nietoperz
Witam ja polecam kombajny laserowe a nie tuszowe bo jak się mało drukuje to kaseta z tuszem zaschnie i kaseta jest do wyżucenia a w laserowych niema tego problemu. Jeśli chodzi o firme to ja polecam hp
#28 misiek
Prawda i po za najniższymi modelami Epsona starcza na dłużej.