Co teraz czytacie?
Back to Literatura#141 Lowca_Androidow
Nie tylko historię z fantasy, ale i do tego z dobrym humorem :)
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#142 cinkciarzpl
Mnie tam wkurzała ciapowatość Rainmara. Ale na szczęście w dwójce będzie już ogarnięty
#143 cinkciarzpl
Monika? Są tam jakieś sceny erotyczne? :D
#144 Lowca_Androidow
@Cinkciarz - no tak, bo to nie Wiedźmin hehe. To młodzik który lubi sobie pokutasić i nieco się na magii
zna, ale nic poza tym bo walczył jeno w łożu z dziewojami hihi
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#145 MonikaZarczuk
Że wtym "Hotelu"? Dopiero zaczęłam, do żadnych jeszcze jakichś fajnych nie dotarłam po za tym, że jedna
z bohaterek kochała się ze swoim partnerem pod wodospadem i było jej zimno, ale dobrze haha.
#146 cinkciarzpl
Wreszcie wczoraj skonczyłem dudlic tego mroza. Wszczonsneło mną i czekam na III tom, bo dopiero teraz
wszystko się zaczęło.
#147 fantasma467
Gdzie można pobrać za darmo Wiedźmina superprodukcję?
#148 MonikaZarczuk
Aaaa Cinkciarzu, jednak? To ja nie doczekałam takiego mroźnego objawienia, ale i szybko się poddałam.
#149 Celtic1002
Ja, obecnie, czytam książkę Jeannette Kality - Położna. 3550 cudów narodzin, a wcześniej czytałam, bardzo
zresztą polecam, choć autora nie pamiętam, "Everest. Na pewną śmierć".
Anna Frankowska
#150 lwica
No to ja dzisiaj, nareszcie zaczełam czytać "wszyscy jesteśmy podejrzani" A zanim mi to przesłali to
ppoczytywałam Klase Pani Czajki.
#151 matius
Jest jeszcze część druga po "Klasie Pani Czajki". Ma to tytuł "Lo-teria".
#152 lwica
Ooo. Narazie to niech ja pierwszą przeczytam. Dostałam w notatniku, ale w niektórych słowach są jakieś
gwiazdki zamiast liter. Jak by ktoś znalazł, jakąś wersje taką gdzie nie ma błędów. To ja poprosze i
poprawie w tym pliku txt.
#153 Celtic1002
Eee tam, txt. Audiobook jest zdecydowanie lepszy. Ta pani tak fantastycznie czyta tę książkę. <3
Anna Frankowska
#154 lwica
Oo, a gdzie jest audiobook. Klasy Pani Czajki? BO jak wpisze na joutube to się pokazuje jako słuchowisko.
Albo jakieś audiobooki kilku minutowe. Ja wiem, że gdzieś to miałam na płycie. Ale znaleźć nie moge.
#155 matius
Ja mogę wrzucić na DB, ale narazie nie mam dysku zewnętrznego, na którym to mam.
#156 Celtic1002
Ja podrzucę. :)
Zaraz załaduję, gdzie trzeba.
Anna Frankowska
#157 lwica
Oo byłam bym baaardzo wdzięczna.
--Cytat (Celtic1002):
Ja podrzucę. :)
Zaraz załaduję, gdzie trzeba.
--Koniec cytatu
O Ce
#158 Celtic1002
https://www.dropbox.com/s/58quwvw30fokaia/Małgorzata Karolina Piekarska - Klasa pani Czajki.zip?dl=1
Anna Frankowska
#159 hryniek
@MonikaZarczuk: CO do tych hnistorii: Jedne lepsze, drugie gorsze, to tak jak mówiłęm coś niezobowiązującego jak chce się troszku beret poryć. A ja tym czasem dalej męczę Hayden war. ALe jakoś mi ostatnimi tygodniami czytanie jak krew z nosa idzie.
#160 lwica
Dzięki ci bardzo Andżeliko.