Co teraz czytacie?
Back to Literatura#701 dariusz.1991 Archived
Czwarta część jest najciekawsza.
#702 Monia01
To znaczy, że najciekawsze jeszcze przede mną. :)
🇺🇦 🇵🇱
#703 piotrpawel
Jeszcze trochę przed Tobą. Właśnie dostępna jest ostatnia pozycja tego autora - Rana. Rozpocząłem czytanie, zapowiada się obiecująco.
#704 skrzypenka
za sobą mam "opowieści chasydek", "odbiorę Ci wszystko" i teraz czytam "dzieje tedi mleczarza", jeszcze chyba coś przeczytałam, ale nie pamiętam.
#705 longshoot
ostatnimi czasy czytam sobie kroniki żelaznego druida
#706 skrzypenka
przeczytałam: trylogia "pensjonat leśna ostoja", "Laura Blundy", trylogia "Niepełka" i teraz czytam skradzione róże Anny Łaciny
#707 Lowca_Androidow
Wszedłem w posiadanie ósmej i dziewiątej części cyklu "Joanna Chyłka" Remigiusz Mróz, w DZDN jest tylko siedem tomów.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#708 misiek
Tekst, czy audio?
#709 Lowca_Androidow
--Cytat (łysy):
Tekst, czy audio?
--Koniec cytatu
Audio, czyta K. Gosztyła
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#710 skrzypenka
mam za sobą Małgorzaty Reiner "toksynia" i delicje ciotki Dee teresy Chołówki
#711 Lowca_Androidow
Ja właśnie skończyłem Remigiusz Mróz "Chór zapomnianych głosów, bardzo dobra książka, fantastyka ze wszystkimi aspektami SF, napisana lekko oi z dużą dawką humoru.
#712 skrzypenka
czytam Kadysz za nienarodzone dziecko, juz dawno mialam czytac, ale dopiero teraz to zrobilam
#713 skrzypenka
ojej, jeszcze przeczytałam niedawno 3 książki Doroty Schramek "dom którego nie było", tam, gdzie czekał anioł" i jescze coś, ale nie pamiętam, ja to tego dużo czytam szybko i potem mi się to nakłada na siebie
#714 wredny
kończę biografię Anny Jantar Tyle słońca autorstwa Marcina Wilka.
#715 skrzypenka
"opowieści przebrane" Kuczoka, oo a czy mógłbyś mi tę biografię podesłać?
#716 skrzypenka
jeszcze "Ofiary" Doroty Uhnak czytam i przeczytałam poczet cesarzy rzymskich pryncypat i dominat i jeszcze bizantyjskich
#717 wredny
oczywiście tylko jak?
#718 rafalko112
A ja czytam wędrówkę na zachód wu en czenga. To chyba się pisze wu feng ale nie pamiętam przetłumaczył i posłowiem opatrzył tadeusz szbikowski.
#719 Lowca_Androidow
Ja przebijam się z prędkością światła przez Joannę Chyłkę pióra Remigiusz Mróz
#720 skrzypenka
Łowca i co, ciekawe?