Co teraz czytacie?
Back to Literatura#361 balteam
W ostatniej walce już walczył dobrze, zwłaszcza, że jak ma umrzeć zaraz to on kopa dostaje;D
#362 Celtic1002
A ja czytam "Chwile, których nie znamy", książka o marku Grechucie. :)
Anna Frankowska
#363 kacper
Próbowałem czytać trylogię siódmego miecza, ale klimat psują jakieś rozkminy moralne i kodeksy honorowe.
#364 rafalko112
Coto jest trylogia siudmego miecza? ja teraz kończę spirit animals tom3
#365 matius
To jest to co ja czytałem. A Spirit animals już zkończyłem, bo to są krutkie książki.
#366 kacper
Jestem strasznie wybredny jeśli chodzi o książki, hyba poprostu mam za dużo czasu, ale, niepoddaję się! Może wkońcu znajdę coś, co mnie na trohę zajmie i będę to czytał z zapartym tchem. Ktoś kiedyś powiedział, że życie jest za krótkie żeby przeczytać wszystkie dobre książki, i trzeba wybrać tylko te najlepsze, więc tymbardziej się wkużam jak marnuję czas na coś, co po chwili rzucam.
#367 balteam
No to czytaj trylogia prochowego maga!
#368 kacper
Jest tego jakieś audio, czy tylko e-book?
#369 balteam
ebook raczej, pdf
#370 matius
A ktoś ma całość? Tego Prochowego maga?
#371 balteam
Ja mam, chyba, powrzucam zaraz do plików udostępnionych także zerknij za kilkanaście minut
Edit:
wrzucone:
części chyba idą tak:
1 obietnica
2 krwawa kampannia
3 jesienna republika
i dodatek, ale fajny sługa króla
#372 skrzypenka
Wirion? Może mi ktoś to wysłać?
#373 skrzypenka
Oczywiście, w superprodukcji. zobaczymy, co zrobili, nie znam tego.
#374 matius
Ja mogę, na DB, albo coś innego. Zobaczę ile to ma.
#375 lwica
No, i ruszyłam z kopyta, zaczęłam "Gwiazd, naszych wina" Trudna książka. Na pewno przeczytam do końca, tylko nie wiem, kiedy, bo z czasem ostatnio ciężko.
#376 Celtic1002
Tak, książka jest trudna, choć momentami zabawna, bardzo ją jednak lubię.
Anna Frankowska
#377 Zuzler
No hej, kobieto, wakacje, a tobie mało czasu, szczególnie, że w szkole siedzisz sama i nic nie robisz
#378 matius
Ja obecnie zaczołem serię "Upadek bestji". Oczywiście "Spirit animals".
#379 lwica
Hahaha, Zuzler, u Mnie nie ma czegoś takiego, jak wolny czas, nic nie robiąc, i siedząc w domu wytrzymam może tydzień, no, i jeszcze wakacyjne wyjazdy, także odpoczynku będę miała masę, a czytać najlepiej w locie, pomiędzy obowiązkami.
#380 PiotrBadziag
Witam serdecznie, ja też wraz z żoną bardzo lubimy czytać książki. ulubioną dziedziną literatury jest beletrystyka. Aktualnie czytam : "Po burzy spokój", a żona zaczęła: "Dwa tygodnie na miłość".
Pozdrawiamy wszystkich miłośników literatury.