U mnie jakiś dialog się pokazuje i się błyskawicznie zamyka. To chyba komunikat o błędzie, ale clip copy jest potrzebny, by go odczytać. Niestety nie została stworzona aktualizacja tego dodatku dla nvda 2019.3.
Nie wiem czemu u was to nie działa, u mnie na win 10 nie ma problemu. Pod koniec instalacji gra sobie sama wykryła brakujące składniki typu directx oraz biblioteki sql i mogłem to zainstalować. Upewnijcie się czy w czasie instalacji nie wyskoczyło wam okienko jakiegoś dodatkowego instalatora. Oczywiście framework 4 jest wymagany ale raczej wszystkie nowe systemy go mają. Zróbcie jeszcze windows update czy wszystkie aktualizacje macie.
A może to mieć związek z tym, że mam stare zapisy i dane i gra nie może ich załadować? Jak myślicie? Bo mi żaden dodatkowy instalator nie wyskoczył. Ja mam win 8.1. Jeśli to jest na win 10, to wszystko jasne.
wcale bym się nie zdziwił gdyby to nie działało na tymc tworze zwanym win 8.1. Wiem od znajomej że ten system ma ogólnie problem z grami napisanymi w dotnecie. Z tym nic nie zrobisz ani microsoft nic z tym nie zrobi. Dla mnie używanie tego systemu w dzisiejszych czasach ma właśnie taki sens, że tam nic nie działa. Zmigruj się do dziesiony. A powinno trybić. Już nawet ten porzucony od niedawna win 7 działa z tym bez problemu. Jedyna rada zmień system.
No to nie wiem. Oczywiście że grę jako administrator. jeśli tak się dzieje to naprawdę nie wiem. Czegoś wam w kompie brakuje że odpalić tego nie możecie ja odpalam normalnie.