Kiedyś to opisywałem chyba. Wykorzystujemy do tego celu opcję batch file processing. Przypomnij mi jutro na pm, to obszerniej wyjaśnię jak będę w stanie, bo obecnie niezbyt jestem żeby składnie pisać i sprawdzać z uwagi na to, że się rozchorowałem a to najgorsza pora.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
OO, a ja jestem cekaw czy da się zrobić tak, by obciąć przykładowo pięć sekund załadowanego pliku i dokładnie chodzi o 5 sekund. Czy muszę specjalnie do tego reapera odpalać? Chodzi mi o początek pliku.
Można obciąć dokładnie 5 sekund i po przecinku, np. 5,7 z początku pliku, i można to masowo robić, jja tak robię, i teraz potrzebowałem właśnie pozostawić w stu osiemnastu plikach pierwsze 3,7 sekundy :).
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
OK, a napiszesz jak to zrobić na priv albo tu? Z góry dzięki. Batj proccessing znam, bo używałem go do masowej zmiany efektów, ale nie wiem jak tam z obcinaniem w tym.
Ja również chętnie przytulę taki tutek, Ja to próbowałem ugryźć, ale mi nie wychodziło. Przy uruchomiionym GoldWave klikałem Ctrl+O i ładowałem pliki, pojawiały się, ale po wejściu w effect i tu change volume zmieniała się głośność jedynie zaznaczonego pliku, a między nimi przełączałem się ctrl+tab, nie udało mi się zaznaczyć ich wszystkich, a przy próbie zapisu było niedostępne save all.
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
Dokopałem się, też jest zmiana głośności, ale są już jakieś zdefiniowane, połowa, +3DB, 75%, max, 150%, nie mogę znaleźć jakiegoś suwaka, ręcznej korekcji głośności.
This site uses cookies to enhance your experience.