Szukam klango playera i pełenj wersji pirackiej pamięci i gry coś z fabryką. Wie coś ktoś? Mógłby się podzielić i może podpowiedzieć, czy działa z win 10?
Jeśli komuś moje wpisy wydają się bezsensowne, to niech ich nie czyta. Są moje, jak każdego innego użyszkodnika.
Jeśli tia oznacza tak to w takim razie skąd pobrać pozostałe gry klango oprócz audiopasjansa, kosmicznych lotek-demo, mistrza gry pierwszej części, snapisnajczera, trzech prostych układanek, a także pirackiej pamięci? Będę bardzo wdzięczny za informację. Pozdrawiam
Dobry wieczór! Jeżeli chodzi o gry klango, w które można grać nawet wersje demo to ja już mam takie gry jak : audiopasjans, nawiedzona fabryka, 3 proste układanki, piracka pamięć, snapi snajczer czyli jajcarski łapacz kurczaków. mistrz gry oraz kosmiczne lotki. Jeśli mogę prosić linka do pozostałych gier, które były na klango oraz linka do pełnych wersji wcześniej wymionych gier jeśli ktoś tylko posiada takowe linki. Jak coś to prosiłbym najlepiej o podanie ich w wiadomości prywatnej o ile to nie jest kłopot. Będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam
Pozdrawiam
This site uses cookies to enhance your experience.