Wielkie porządki
Back to Archiwum Eltena#1 pajper
Witajcie!
Dziś z serwisu Elten usunięte zostały wszystkie konta założone przed dniem 1 stycznia 2018r, na których nie logowano się ani razu. Nie dotyczy to kont, na których logowano się choć raz, włącznie z okresem testów beta w lipcu i sierpniu 2014r.
Jednocześnie informuję, że wraz z dniem 1 lutego usunięte zostaną wszystkie konta, na których nie logowano się od przynajmniej 1 stycznia 2017r.
Pozdrawiam,
DP
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#2 daszekmdn
Dlaczego chcesz usówać konta nieaktywne z przed 1 stycznia? Niektózy logują się raz w miesiącu lub trochę
rzadziej bo nie maja np internetu lub czasu, nie wymagajmy od userów takiej dyscypliny bo jak tak się
stanie to raczej nie wrócą.
#3 daszekmdn
aaa, 2017, nie zwróciłem uwagi na datę, a co z ich wpisami?
#4 pajper
Good question.
Prawdę mówiąc, nie wiem.
Ale zdecydowana większość tych kont wpisów żadnych nie ma.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#5 balteam
heh to najprościej stwórz jakieś konto napisz i usuń;D
#6 gadaczka
Cześć
Składam wniosek o usunięcie mojego konta skoro możesz to zrobić z poziomu administratora.
#7 daszekmdn
Raczej nie może, bo wpisy były z niego pisane.
#8 gadaczka
Jak widać użytkownik, który chce odłączyć się od Eltena nie jest brany pod uwagę.
#9 jamajka
To raczej szkodzi eltenowi, niż tobie, ty się przecież nie musisz tu logować, a elten ma tę bazę danych
zajętą. Więc zdaje mi się, że to niedopatrzenie samym użytkownikom wiele nie robi.
#10 denis333
Dokładniej mówiąc, gdyby twoje konto zniknęło, unicestwione zostały by również twoje wpisy na forum,
co spowodowało by galimatias w bazie danych. A prawda jest taka, że Ty Gadaczko, zasłużyłaś się dla tej
społeczności jako forumowicz pisząc wiele ciekawych wypowiedzi, i zakładając dużo fajnych wątków. :)