Easycleaner, odkurzacz. Ja używam Ccleanera i sobie go chwalę. Combofix nie jest do czyszczenia kompa tylko jest to taki Antywirus użyteczny w ostateczności, jak antywiry już nie dają rady, a komputer nadaje się tylko do formatu. W brew pozorom to niebespieczne narzędzie i możesz nim bardzo szybko kompa uwalić.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
co do Odkurzacza, to on nie jest dostępny dla Nvda praktycznie nic w nim nie można zrobić. Pisałem do Franmo w tej kwestii, obiecał że się tym zajmie. 10 marca ma wyjść nowa wersja Odkurzacza, to się zobaczy.
NACJONALIZM UCZY BYCIA DUMNYM Z RZECZY, KTÓRYCH SIĘ NIE ZROBIŁO I NIENAWIŚCI DO LUDZI, KTÓRYCH SIĘ NIE SPOTKAŁo
witam. ja używam aplikacji oczyszczanie dysku od ms bo mam win 10. nie używam zewnętrznych aplikacji bo nie chce czegoś zepsuć ,jak miałem win 7 to używałem adw cleaner.
Oto jeszcze dwa przydatne programy służące do usuwania rzeczy niekoniecznie potrzebnych: Malwarebytes Anti-Malware Junkware Removal Tool Są darmowe i dostępne dla gadaczy.
NO MBAMA używam, chociaż jeszcze ze 2 lata temu tak dobrze nie było, ale nic więcej. Adwcleanera naprawdę trzeba pilnować, kiedyś chciał jakieś systemowe usługi mi wywalać od win 10, chyba jeszcze przed jego premierą, ale bardzo przydatne narzędzie. Co do reszty: Nie używam, trzeba być naprawdę misczem żeby wiedzieć, który klucz i co robi, jednakowoż ccleaner jest raczej nieinwazyjny, ale póki nie muszę, nie używam. Instalacja systemu chodzi 3 lata i ma się nienajgorzej. Już wolę żeby wolniej się trochę ładował niż żeby coś co potrzebuję na teraz mi przestało działać, albo inne jakieś dziwne problemy. Windows zwalnia? To tylko format i żadne toolsy przyspieszające komputer tego nie zmienią, jedynie może się przydać opcja usuwania jakich śmietków z przeglądarek, bo narzędzie Microsoftu jest pod tym względem upośledzone, a jak grzebać w rejestrze toręcznie. Wiem po prostu co robię. I przeważnie nie mam problemów, że Elten mi się nie aktualizuje czy coś. Swoją drogą potem trudno skojarzyć fakty, że np. czyszczenie wywołało problemy, no bo to mogło być jakiś czas temu, a problem akurat się teraz zrobił. Ostatnio coś sklep nie chciał mi instalować appek, restart pomógł. Pozdrawia: W miarę szczęśliwy user Windows 10.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
Wgl. Windows jest jakiś strasznie pointegrowany z samym sobą, robić mody czego kolwiek to strach. Kiedyś parę lat temu wywaliłem aktywację z Win 7, efekt: Nie działająca hibernacja, kopie zapasowe i coś jeszcze.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW