2020-01-10 19:02
Archived
Witam.
serio, instalujcie.
oto link do serwera o grach audio:
https://discord.gg/YmrRcV
2020-01-11 09:27
1 like
W ubiegłym roku faktycznie zaczęli coś robić z tą dostępnością, aczkolwiek mi z DC nie po drodze, wolę Teamtalka, ale...
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2020-01-11 10:35
Archived
Ale może jednak ktoś woli, bo ja nie lubie tt, wole discorda.
Mi zdarza się siedzieć na discordzie. Znalazłam sobie jeden fajny serwer i czasami tam sobie wpadnę.
Happy hacking
O, ciekawe, bo jeszcze z dwa lata temu nie dało się tego używać.
A polecacie jakieś polskie serwery do discorda? Bo po dzisiejszym wysłuchaniu audycji w tyflopodcaście, pomyślałem sobie, że zacznę z tego korzystać. Jest dostępny i bardzo fajny w użyciu. Pozdrawiam.
No nie wiem, dla Ciebie to może mały haremik :D
Happy hacking
gadzio — Post 9 of 77
2020-02-10 21:29
A to co??? Jakaś prywata tutaj chyba poszła. Hahahaha!!!
NACJONALIZM UCZY BYCIA DUMNYM Z RZECZY, KTÓRYCH SIĘ NIE ZROBIŁO I NIENAWIŚCI DO LUDZI, KTÓRYCH SIĘ NIE SPOTKAŁo
Nie no, po prostu próbowałam coś wymyślić i taki ekstremalny pomysł mi przyszedł do głowy
Happy hacking
Po pierwsze. Discord jest mono. Po drógie nie ma nasłuchu. To, że jest mono to skreśla go na początku. No i Discord ma jakieś ucięte pasma w dźwięku. Puki co to teamtalk górą.
2020-02-11 18:20
Archived
teamtalka nie lubie, a serwer, tylko mój!
Ale ja się pytam dla czego nie lubisz? Bo wiesz ja np nie lubię Discorda, ale podałem dla czego, a nie że nie lubię i bay.
Iii tam. BO jak się nie umie zainstalować to się ma zły interfejs. W instalatorze wybierasz teamtalk 5 classic for accessibility i ellegancko działa..
2020-02-11 18:41
Archived
ale taki wybrałem, ale po prostu mnie się nie podoba ten interfeis.
No to spoko. Kazdy ma swoje gusta. Ja za to nie lubię webowego interfejsu Discorda.
2020-02-11 18:43
Archived
webowe czasami są lepsze.
pates — Post 19 of 77
2020-02-12 06:44
Czasami tak, ale ten od DS jest średni. Mimo wszystko DS nie jest taki zły
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
trochę użyłem bo dostepne przez jeden dzień nawet jakiś server playroomowy założyłem