Iné

vivad israel: na místo vodicích psů budeme mít vodicí roboty.

Started by danielsalatek 29 posts last post 6 years ago Page 1 of 2

ano, je to tak, jedna izraelská firma začala s vývojem vodicích "robotů" jenž mají nahradit vodicí psi, má to spoustu výhod, vodicího robota nebude třeba krmit, jeho krmí bude pouze baterie, ani veterinářů nebude třeba... a proč vivad israel? protože duši každého obdivovatele státu izraele dovede potěšit i tahle ta maličkost.
hamas must be destroyed

jeeej to je dobré, to sa mi páči.
Lenka

to víš: izraelci toho maj rozjeto víc, odkud myslíž, že přišel první komerční hladinoměr pro nalévání pití?
hamas must be destroyed

jeeej, ty máš dobré informácie.
Lenka

je to trochu off topic, ale nato, že byl izrael několikrát napaden arabskými sousedy, je obdivuhodné, že se dokázali vyšvihnout mezi bohaté země, a to izrael vznikl na poušti. žádné nerostné suroviny, přírodní zdroje, nic... africké země jsou bohaté na nerosty, mají přírodní zdroje a pořád jen škemraj o rozvojovou pomoc... uff to jsem se rozohnil.
hamas must be destroyed

Mi se to nelíbí, velký psy mám rád a když je to vychovaný, jako 95 % vodících psů je tak je to super
Krocan je zvíře, které si s vámi zahudrá

tady nejde ani tak o tu vychovanost, jako spíš o to, že toho robota nebudeš muset krmit, uklízet po něm hovna apod.
hamas must be destroyed

Souhlasím ze slávistou. Myslím si, že je hodně divný, mít po boku robota a jako robíku, jdeme na procházku :D

věc názoru: před první světovou válkou byli taky pejskové považováni za hlídače a lovce až po válce britská armáda přišla s myšlenkou vodicích psů, nebýt té války, tak tu nemáme ani vodicí psy.
hamas must be destroyed

Kdo toho psa má rád, tak ho rád i krmí a uklízí po něm ty hovna...

hm: když je člověk v časovém presu, tak na uklízení těch hoven nejni čas.. o to krmení ani tak nejde, ale stejně... je tu ještě starost veterinárních kontrol.
hamas must be destroyed

ale když se ti ten robot posere, tak s ním taky musíš jít do opravny ne?

to sice ano, ale v konečném důsledku ten robot bude levnější...
hamas must be destroyed

Ani tohle se mi nezdá jako důvod, proč toho psa ne, pejskaři si ho poříděj i tak.

vím, ale stejně je to od izraelců další majstrštyk, mezi jejich majstrštyky patří ještě ozvučené bankomaty... mimochodem, ten izraelec, kterej vymyslel ozvučené bankomaty má české kořeny.
hamas must be destroyed

hmmm. ale z těma robotama nesouhlasim.

věc názoru...
hamas must be destroyed

Zdravím, Ja som počul ešte dávnejšie už aj pred pár rokmi, že s týmto nápadom prišli aj Japonci a dokonca takého robota aj vtedy pokusne vyrobili, ale v praxi som takého robota nikdy nevidel. Každopádne určite zaujímavá myšlienka.

zdar, máš sice pravdu, ale izraelci to dovedli k dokonalosti, původně to měli pro vojenský účely na vyhledávání tunelů, jež kopou teroristi z pásma gazy, ale je to stejný jako s dronama, původně taky sloužili k likvidaci teroristů.
hamas must be destroyed

bolo by to super a ešte keby existovali také autá, čo by nás samé niekde odviezli.
Lenka