MSN jest agregatorem treści, dostarczając wiadomości z kraju i ze świata, rozrywkę, informacje finansowe, sportowe, poradniki (styl życia, zdrowie, podróże, kuchnia, motoryzacja), a także pogodę pogody oraz materiały wideo.
“Historia, która poruszyła serki tysięcy ludzi, czyli ostatni dzień z życia ukochanego psa.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
I jeszcze jedna, musze bo się uduszę normalnie: Otóż Kaufland proponuje nam teraz w reklamach zakup boczku wiepszowego, surowego, ze skórą w opakowaniu próżniowym. Przynajmniej tak wynika z intonacji lektorki reklamy.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
Kolejny fotelik należy wymienić kiedy głowa dziecka zaczyna sięgać końca zagłówka, gdy jest wyregulowany maksymalnie lub przekracza 12-13 kilogramów. Na cholerę taki ciężki zagłówek? Hehe. P.S. bo ładne. – To nieprawda, że pasy należy ściskać tak mocno jak kochamy dziecko.
"Upadł w firmie i niewątpliwie będzie zawsze stanowić zagrożenie dla zdrowia pracowników".
*Upał
"Już od pierwszych dźwięków gra pianisty to czysta mafia. Środki wyrazu i artykulacja powinny zadowolić nawet wprawnych i krytycznych słuchaczy".
Moja siostra-bliźniaczka pytała moją starszą siostrę o szynkę, sekundę później mama skomentowała coś w telewizji związanego z polityką i wyszło mniej więcej tak: To mogę wziąć tę szynkę? Ma prawo.
W szkole przygotowywaliśmy przedstawienie gdzie między innymi śpiewałam taki tekst: "ach ścinaj ścinaj moją białą szyję. W czasie próby się pomyliłam i zaśpiewałam: "ach ścinaj ścinaj moją długą szyję..."
To będzie niezwykły spektakl taneczno-muzyczny. Fantastyczna muzyka zostanie wzbogacona tańcem i charakterystycznym dla flamenco rytmem. Wstęp wolny jest wolny.
"Nie wiem, gdzie mogłabym dostać taką silnikową firmę, żeby to zrobić bez większych problemów"
ŁĄCZYSZ SIĘ SPOZA POLSKI Kraj, z którego się łączysz, to Wielka Brytania, w związku z czym część tytułów na platformie TVP VOD może być nieodstępna. Sprawdź, które materiały możesz obejrzeć.
This site uses cookies to enhance your experience.