News ze strony Radia Kielce.: "sanktuarium na Św. Krzyżu w sobotę postanowiło odwiedzić mnóstwo turystów". Niby wszystko jasne, ale wizja samobieżnego sanktuarium bardziej działa na wyobraźnię.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
Dobra, teraz widzę że już ujęli to jakoś zgrabniej
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
Witam zatrudnie mechanika, elektromechanika do warsztatu samochodowego"
No jeden się zatruł i łyżkę odłożył i trzeba drugiego zatrudnić. Ciekawe tylko co było tą trucizną. Pewnie ten Passat, którego Niemiec jak sprzedawał to płakał...
Nieprawda, znam pasjonata koni od małego i nawet w dorosłym życiu wytatułował sobie wielkiego konia na ramieniu, a w szkole to raczej inni z nim nie mięli lekko.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Z pewnej grupy na Facebooku: "Hej, czy w centrum Krakowa jest jakieś miejsce gdzie można przy kawce/herbatce poczytać w ciąży i spokoju książkę? Chodzi o takie miejsce, gdzie będzie względnie cicho, względnie jasno, kameralnie, dyskretnie, wygodne siedzenia w stylu fotel/sofa "
"Dziewczyny, szukam dobrego ginekologa na NFZ, dobrego tzn, który na bóle miesiączkowe nie powie mi, że po ciąży mi przejdzie albo że ma bolec 🤡" Dość rozsądnie, ginekolog, który afiszuje się swoim bolcem przed pacjentkami, raczej nie wzbudzi zaufania.
Dwa psy asystujące wraz z opiekunami w czwartek odwiedziły główną siedzibę Biblioteka Raczyńskich przy Palcu Wolności w Poznaniu. Ciekawi jesteście co robiły tam nasze psiaki?