Witajcie dziś przychodzę z takim pytaniem czy może ktoś z państwa wie gdzie można nabyć książkę do zasad muzyki w grillu proszę o informację z góry bardzo serdecznie dziękuje pozdrawiam
To jeszcze zależy jak gruby tom. Drukarnie zazwyczaj liczą od strony. Przyczym wydrukowanie strony to jest koszt chyba około dychy albo coś w tym rodzaju. Mogę trochę przesadzać, dawno niczego nie drukowałam, biorąc jednak pod uwagę ostatnie podwyżki cen wszystkiego... Można wejść na stonę jakiegoś PHUImpuls i sprawdzić.
Scenka z jednego z polskich seriali. Policjanci wchodzą do domu, aby przeszukać pokój kobiety. Jej mąż mówi: "Proszę, tu jest pokój żony." Nato mama komentuje: "a to oni nie mają wspulnej żony?", zamiast A to oni nie mają wspulnej sypialni? :D
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano." Cormac McCarthy, "Droga"
Ci co tak gadają nie mieli nigdy dzieci. Nie sztuką jest upiłować jedno dziecko, chociaż zależy od dziecka. A 5 dzieci to wyzwanie. Zwłaszcza w tym samym wieku. Niech już Ci ludzie przestaną się wtrącać w czyjeś życie.
"Poszukuję fotografa na komunie która odbędzie się 21 Maja 2023 w rozsądnej cenie".
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
W miarę się to tutaj zalicza. Otóż w Macu była sobie, jak to w Macu, lada, nad którą widniały dwa napisy, polski i angielski. Jeden brzmiał "Odbierz", drugi "Order". Wszystko dobrze, póki ktoś tego nie przeczytał łącznie. :D
"Sensacyjne doniesienia na temat Kyliana Mbappe. Chce odejść już w styczniu marca".
patrzę więc i oczom nie wierzyłem, bo stało jak Wół "W styczniu marca."
po chwili, nadeszła jednak refleksja, że przecież "Marca" to czasopismo Hiszpańskie, a opisujący to polski serwis po prostu nie wstawił go w cudzysłów.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
Powiatowe Centrum Pomocy Rodzinie w Nowym Sączu informuje, iż umowa dofinansowania VII-441-1-4/03U/22 ze środków Państwowego Funduszu Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych w ramach realizacji programu „Aktywny samorząd - Moduł I Obszar B Zad 1 – pomoc w zakupie sprzętu elektrowniczego lub jego elementów oraz oprogramowania” została rozliczona.
This site uses cookies to enhance your experience.