Meeeega! :D -- (Zuzler): Linki! Jesteś wspaniała! A oto, co dzięki koleżance z radością przepisuję z Fb: "Czy opłacalne będzie zmienić kuchenkę gazową na kochankę elektryczną".
"Czy jest ktoś w stanie wykonać w przyszłym tygodniu tort dla chłopca bez jajek?" "Potrzebujemy musów, soczków i słodyczy dla dzieci oraz kabanosów." "Szukam króliczków dla dzieci z dużymi uszami z imieniem dzieci."
Dalej drążę temat kodowania. Historia NTSC W Stanach Zjednoczonych FCC ustanowiła w 2940 r. Ja się pytam, który to w końcu jest rok i co my mamy za standard oglądania? Ktoś go przeniósł z przyszłości?
Tak, rozumiem, że to Ukrainiec pisał, na pewno jakaś uchodźczyni nie znająca polskiego... Ale to mnie tak rozwaliło... Ukraińska mafia? :) Moja siostra i ja szukamy pracy na pół etatu. Może trzeba kogoś posprzątać?
"Jak przekonać na kolczyki w sutkach rodziców? 15 lat mam i to już dorosły wiek." "Dużo osób nie słyszało o jajkach w majonezie, posypanych zielonym groszkiem konsekrowanym." "Urodziłam się w Polsce i potem w Niemczech." "Tak się złożyło, że koleżanka wynajęła mieszkanie w Bydgoszczy, ale nie może tam zamieszkać, bo jest bardzo brudna i zadymiona." "Czy jest w Krakowie solarium do którego moge iść poniżej 18 lat ze zgodą rodzica?" "Czy w Poznaniu lub okolicy przyjmuje weterynarz (pies) który mówi po ukraińsku?"
Jesteście magistrami farmacji bądź technikami? Wypełnijcie proszę tę krótką ankietę nt opieki farmaceutycznej, dziewczynom z koła naukowego w przeziębieniach
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
Kiedyś chciałam do mojego narzeczonego powiedzieć Fifuś, a myślałam o Filip i przez przypadek jakoś mi się to w głowie połączyło, z czego wyszło Filuś. Do dzisiaj tak do niego mówię! :)
Błąd w moim własnym tłumaczeniu. xD: Możesz również określić konkretny tryb wyszukiwania dla wybranego dostawcy teści Nie, to nie tłumaczenie jakiegoś dziwnego Portalu randkowego, tylko bota audio i miało być treści.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Dzisiaj dostałam taką oto wiadomość: "Hej, mam na imię Paulina, mam 200 lat". :D :D To przykład tego, jak jedna literówka może zmienić treść wiadomości.
Mistrzostwo. :D To chyba nie tak miało być... Fragment maila od UPC: Możesz też zawsze szybko i wygodnie skorzystać z pomocy naszego Wirtualnego Asystenta w Moim UPC, dostępnego 27/4!
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P