Problem w tym że będę musiał przenosić plik gdy będę chciał wrócić do obecnego zapisu. W aheroes call to jest jednak lepiej zrobione. Może jak wyjdzie manamon 3 to będzie ten sam mechanizm?
Jak zagrać pająkowi w: Ascendance Path F5? Idąc od strony pająka.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
najpierw grasz c zjeżdżasz w dół, potem e wracasz z powrotem, i tak po kolei. Tylko że tu jest jeden problem, przesuwając się po tej nitce, zmieniają się też dźwięki.
Z poziomu f2, jest przejście gdzieś na północy. pamiętaj tylko, że ta drabinka, która jest na f2, nigdzie nie prowadzi.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Powróciłem do gry po dłóższej przerwie. Teraz obecnie jestem w requi. A konkretnie lower catacombs f4. Jeśli ktoś wie jak szybko dostać się na wyższe piętro napiszcie proszę, bo od kilku godzin próbuję i do czwartego piętra dochodzę bez problemu a wejścia na piąte już ni groma znaleźć nie mogę.