#61 pates
Wystarczy troszkę wyobraźni przestrzennej
#62 klaudia27
Hej. :) Niedawno wróciłam do mananamonów po długim czasie nie grania, ale mam problem, nie wiem jak zagrać na tych strunach w underground f2 tak, żeby było dobrze i żebym mogła przejść dalej.
#63 mara
Statua jest na południe od przełącznika, więc wyczyść do niej drogę.
#64 pates
Zrób to tak. Zagraj na pierwszej, drógiej, piątej. Zawróć i od końca zagraj na 5, 2, 1.
#65 martinus
to tak dokładnie trzeba zagrać.
#66 klaudia27
Dzięki wielkie. :) Ale tam nie da się wybrać na której strunie się gra. No chyba, że to tylko ja nie umiem, co jest bardzo możliwe. :)
#67 pates
No jak się nie da? Jak idziesz po tym pasku to masz ten dźwięk struny i sobie odliczasz.
#68 martinus
oczywiście że się da.
#69 Paulinux
Dzień dobry. Jakoś tak sobie wróciłam dzisiaj do Manamonów i zupełnie nie wiem, jak się zabrać za tego strażnika, który wychodzi nam po wejściu na drugi filar w cave of fates. Cały czas mam unaffected albo failed
#70 pates
Masz 2 sposoby na jego pozbycie się. 1. Walczyć asz skończą mu się up, zaopatrz się w 100000000 itemów leczących, metoda której użyłem.
2. Zdobyć blackmatter blades
#71 Paulinux
A jak się je zdobywa? W sensie 2? Bo mam tylko jakieś black matter husk, czy jakoś tak
#72 pates
Musiż zabić hyper tarboo to po 1. Po 2 idź do kryjówki sansurana na bagnach, które są na elatia path. Kolejny kawałek jest jak zrobisz quest z coinami w wermechaf, trzeci w katakumbach
#73 Paulinux
a ile ich mam mieć? Mam 2 na razie
#74 martinus
potrzebne są 3.
#75 Paulinux
A ten hyper tarboo gdzie był? I kojarzycie, gdzie to było w katakumbach?
#76 pates
Nie nie nie. Blackmatter husk możesz mieć 2, ale musiż mieć goo od tarboo który sobie jest pod wodą, w shadow canyonie w submarine tunnelu. Jak coś pisz na pw, to ci pomogę
#77 nuno69
Hej,
jak zdobyć Item Detector? Generalnie sprawa jest śmieszna, bo raz już to zrobiłem ale omyłkowo zamknąłem grę. Teraz gdy idę do Thunder Prerie i interaguję z tym drzewem, nie mam możliwości jego wykopania.
Muszę z kimś pogadać czy ka cholera?
#78 martinus
jego da się zdobyć ale chyba przez interakcje najpierw, ale nie wiem z kim, a potem do tego drzewa zawracasz i enter, może tak zadziała. @nuno. Longshoot wie, jak to zdobyć.
#79 pates
Domek w brytanburg north, męcz gostka
#80 nuno69
Niestety nie rabotajet! Na każdego kliknąłem po 20 razy, i niestety nic,.