Wystarczy troszkę wyobraźni przestrzennej
Hej. :) Niedawno wróciłam do mananamonów po długim czasie nie grania, ale mam problem, nie wiem jak zagrać na tych strunach w underground f2 tak, żeby było dobrze i żebym mogła przejść dalej.
Dzięki wielkie. :) Ale tam nie da się wybrać na której strunie się gra. No chyba, że to tylko ja nie umiem, co jest bardzo możliwe. :)
No jak się nie da? Jak idziesz po tym pasku to masz ten dźwięk struny i sobie odliczasz.
Edited
Dzień dobry. Jakoś tak sobie wróciłam dzisiaj do Manamonów i zupełnie nie wiem, jak się zabrać za tego strażnika, który wychodzi nam po wejściu na drugi filar w cave of fates. Cały czas mam unaffected albo failed
Masz 2 sposoby na jego pozbycie się. 1. Walczyć asz skończą mu się up, zaopatrz się w 100000000 itemów leczących, metoda której użyłem.
2. Zdobyć blackmatter blades
2. Zdobyć blackmatter blades
A jak się je zdobywa? W sensie 2? Bo mam tylko jakieś black matter husk, czy jakoś tak
Musiż zabić hyper tarboo to po 1. Po 2 idź do kryjówki sansurana na bagnach, które są na elatia path. Kolejny kawałek jest jak zrobisz quest z coinami w wermechaf, trzeci w katakumbach
Nie nie nie. Blackmatter husk możesz mieć 2, ale musiż mieć goo od tarboo który sobie jest pod wodą, w shadow canyonie w submarine tunnelu. Jak coś pisz na pw, to ci pomogę
Hej,
jak zdobyć Item Detector? Generalnie sprawa jest śmieszna, bo raz już to zrobiłem ale omyłkowo zamknąłem grę. Teraz gdy idę do Thunder Prerie i interaguję z tym drzewem, nie mam możliwości jego wykopania.
Muszę z kimś pogadać czy ka cholera?
jak zdobyć Item Detector? Generalnie sprawa jest śmieszna, bo raz już to zrobiłem ale omyłkowo zamknąłem grę. Teraz gdy idę do Thunder Prerie i interaguję z tym drzewem, nie mam możliwości jego wykopania.
Muszę z kimś pogadać czy ka cholera?
jego da się zdobyć ale chyba przez interakcje najpierw, ale nie wiem z kim, a potem do tego drzewa zawracasz i enter, może tak zadziała. @nuno. Longshoot wie, jak to zdobyć.