Sprzęty domowe.
Back to Na zakupach#41 nietoperz
Witajcie co do ekspresów to ja polecam ekspres firmy delongi ja mam ekspres delongi magnifica s kappucino ma młynek i dozownik do mleka można też założyć dysze i spieniać mleko tak jak w tańszych ekspresach mój kosztował 2000 mam go jusz dwa lata i jestem z niego zadowolony jedyne przy czym trzeba mieć osobe widzącą to przy odkamienianiu i na początku przy pierwszym włączeniu uwaga w tym ekspresie na początku przy pierwszym włączeniu musi być założona dysza do wody i na starcie menu jest po angielsku
#42 majkmik1981
Jeśli chodzi o wagę kuchenną, to ja np. kupiłem sobie produkt:
Inteligentna waga kuchenna,MT5516 lcdbluetow. Kosztowało mnie to jakieś niecałe 60zł, i sprawuje się zarąbiście. Oczywiście trzaa było ją połączyć z telem. Jeśli chodzi o ipchone, to do tej wagi, jest aplikacja:
dr nutrition.
kiedyś dzwoniłem na ezakupy do sklepu lidlowego bo słyszałem że mają mieć wagi mówiące na stanie, to kierownik, powiedział, że nigdy, żaden lidl nie miał muwiących wag w sprzedaży.
I ponoć to prawda, bo kilku znajomych też się pytało o te wagi, i ponoć nikt nie widział z kierownitwa wag takich na stanie.
#43 majkmik1981
A teraz jeszcze ode mnie.
Noszę się z zakupem mikrofali od jakiegoś czasu.
Ale wszystko co net mi pokazuje, jest dotykowe. Cy mielibyście może na podorędziu jakiś model z fizycznymi pokrętłami albo guziczkami?
Cena górna, dobrze jakby się zamknęła w400zł
Za info będę wdzięczny. :)
#44 Kat
Ja mam jakąś Amicę na 2 pokrętełka. Jednym ustawiasz czas, a drugim moc. Kosztowało to to coś koło 280 zł.
A ja przymierzam się do kupna odkurzacza bezprzewodowego. Pewnie już w tym roku sobie daruję, ale w przyszłym jak najbardziej.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
#45 majkmik1981
Kasiu, A nie masz przypadkiem w pamięci, co to jest za model tej Amiki?
#46 Zuzler
Kochaniutki, jak się odezwiesz na priv, to Ci w ogóle mogę sprzedać. Co prawda najprostsza ona w świecie, bo ma tylko dwa pokrętła i nic więcej, ale dwóch nie potrzebuję, więc możemy się dogadać gdybyś chciał.
#47 Julitka
@Majkmik Lidl ma od czasu do czasu w sprzedarzy wagi mówiące, bo ja sama takową posiadam, ale to są wagi łazienkowe, a nie kuchenne.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#48 majkmik1981
Hejka. Dostałem oferte na prv, więc moje pytanie wycofuję o mikrofalę. Pozdrawiam
--Cytat (Zuzler):
Kochaniutki, jak się odezwiesz na priv, to Ci w ogóle mogę sprzedać. Co prawda najprostsza ona w świecie, bo ma tylko dwa pokrętła i nic więcej, ale dwóch nie potrzebuję, więc możemy się dogadać gdybyś chciał.
--Koniec cytatu
#49 mucha
hej a jak jest dla nas dostępnyekspres delongi sterowany smartfonem?
#50 Elanor
Serio takie do niczego te samoodkurzające odkurzacze? Bo jak naprawdę nie mam nic przeciwko sprzątaniu, tak od odkurzania bym się kiedyś w końcu najchętniej uwolniła.
#51 Zuzler
No wiesz, wyjeździ swoje, coś tam pozjada, ale to dobre może tam, gdzie nie ma dywanu. Po dywanie zbieratylko z wierzchu i co jakiś czas trzeba i tak po prostu poodkurzać.
#52 misiek
Zależne od modelu.
#53 misiek
Może te Roomby z wyższej półki dałyby radę. Ja na razie się wstrzymuję z zakupem. Dla mnie zadrogi interes na możliwości sprzętu.
#54 fantasma467
Mój bez dywanu ładnie zbiera, a kosztował 300 zł
#55 papierek
te droższe bardzo ładnie zbierają, z dywanu też raczej, no ale to drogi interes.
#56 Elanor
Czyli jakby droższy kiedyś na przykład wziąć na raty, to jest sens, tak?
#57 balteam
Obawiam się że niezawsze :D
Nie każdy pewnie jest dostępny też dla nas, ale roomby podobo faktycznie dają radę. Przed zakupem na pewno bym dopytał mocno.
#58 gadaczka
Dywan dywanowi nie ruwny, więc fakt, że sprząta z tego z któtrzym włosem nie oznacza, że odkuży z długimi włosami, frędzlami itd.
#59 fantasma467
Poza tym frędzle mogą się wkręcić w obrotowe szczotki
#60 misiek
Polecałbym najpierw przetestować, bo kupisz, okaże się że nie spełnia twoich oczekiwań i tylko pieniądze w błoto wyrzucisz.
-- (Elanor):
Czyli jakby droższy kiedyś na przykład wziąć na raty, to jest sens, tak?
--