Witam. Mam pytanie co sądzicie o tej fantastycznej grze? Zaraz przybliże o czym jest ale najpierw do graczy którzy w to grają. Pooomooocy! Jak mam przejść to głupie zadanie wróć jak najszybciej do domu kiedy tych dróg do domu jest tysiąc? Próbowałem kontrol enter ale nie pomogło. Gra eragon yourney jest to gra według książki eragon. Dawid pieper sprawił, że wmiarę jest dla nas dostępna. Linka nie posiadam więc nie wrzucę. wcielamy tam się w postać smoczego jeźdźca eragona książkę chyba znacie prawda? Pozdrawiam.
Przede wszystkim to Eragon Journey jest po prostu dodanym silnikiem Eltena i kilkoma funkcjami na zwykłą grę dla widzących, jest więc może i dostępna, ale bardzo, bardzo daleko jej do ideału. Co do przejścia do domu, przyznaję uczciwie, nie paiętam, dawno w to nie grałem. Ale ktoś chyba narywał letsplay z niej, przynajmniej kilka pierwszych odcinków, zdaje się, że nuno69. Może on jeszcze jest na Youtube, zerknij, może wygrzebiesz. :)
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Witam. Niestety znaleźć tego nie mogę. Pisałem nawet na youtube nuno 69 to jakieś angielskie durne bzdury lion hardcore69 jest zagrajmy w eragon yourney ale to jakiś widzący nagrał i on nie pokazuje to znaczy nie omawia najważniejszego dla mnie zagadnienia. Pozdrawiam.
Nie oto mi chodzi tyle expie tym eragonem i nadal tylko 150 hp kurcze i jakoś w normalnych turówkach typu entombed potrafiłem sobie poradzić a z takimi głupimi urgalami nie ważne co zrobie zaraz mnie zamije to właśnie durne.
bo może się nie wyrabiasz w czasie poprubuj z trybem debugowania to chyba był klawisz ctrl. Jeżeli to trzymasz to on idzie sam. Nie pamiętam tylko co tam się wybierało w autowalkerze, musisz popróbować