Co się stało z przeglądarką youtube.
Back to Pytania i odpowiedzi#81 lukasz1993258
jak narazie możliwość pobierania mają tylko użytkownicy bety, pobierać będzie można wraz z wydaniem eltena 2.4
#82 gumeczka3
toznaczy można pobierać ale trzeba się duuuuuuuużo na kombinować
#83 lukasz1993258
można jeszcze przez Pontes Media Downloader
#84 gumeczka3
mi niedziała niechce pobierać
#85 lukasz1993258
daj conwert na mp3, wtedy przynajmiej z youtube powinno ci pobrać
#86 gumeczka3
ale on wogule niechce pobierać nawet paska postępu niema
#87 lukasz1993258
sprubój na tym poprostu enter dać
#88 gumeczka3
prubowałam ale on nawet nie zacznie pobierać a już gada że zkończył
#89 pajper
Jest poprawka - nowa wersja Youtube dla Eltena, wersja 0.3, do pobrania z programów.
Stabilka dostanie aktualizację prawdopodobnie jutro.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#90 gumeczka3
gdzie?
#91 lukasz1993258
dawit napisał, że stabilna wersja jutro bendzie miała aktualizacje, jak narazie tylko użytkownicy bety mogą pobrać
#92 lukasz1993258
Dawidzie, dobrze by było, gdyby youtóbe zapamiętywało format zapisu.
#93 gumeczka3
oj tak tak
#94 lukasz1993258
kiedy coś wyszukójemy na youtube, i chcemy coś nowego wyszukać, to niestety, ale gdy wyszukójemy coś nowego, to to traktóje tak, jakbym znowu wpisał tom samą fraze, co popszednio mimo, że wpisujemy coś innego, zamknięcie youtube i otworzenie pomaga.
#95 Lowca_Androidow
Nie wiem czy tak ma być, ale po wyszukaniu utworu mogę go odtworzyć, skopiować adres url i anulować, nie ma jednak przycisku pobierz. Jak pobrać wyszukany utwór?
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#96 patrykkubaszczyk Archived
nie da się na stabilce.
#97 lukasz1993258
zdniem dziszejszym youtube przestało definitywnie działać.
#98 pajper
Jest już nowa wersja dla bety, stabilka pojawi się za kilka dni.
#99 daszekmdn
Ale to zaraz, aby wydać nowy program, trzeba aktualizować całego klienta? Pokrętne to. Nie lepiej, żeby one były faktycznie samowystarczalnymi modułami?
#100 pajper
Ale kto tak powiedział? Napisałem przecież, że jest już nowy program.