EltenLink

#1441 LordKiller Archived

Ufffffff, bo odpaliłem go teraz i coś pobrał i gra normalnie się włączyła. Więc nie ma.

2024-02-18 12:05

#1442 matius

Coś głupieje gra. Ustawiam kurs, aby obruciło samolot i samolot przechyla o 10. Robi tak przez chwilę i sam wraca do przechylenia na zero nie osiągnąwszy zadanego kursu. xd

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Edited 2024-02-18 12:19

#1443 LordKiller Archived

Zrestartuj grę. Powinno pomóc.
-- (matius):
Coś głupieje gra. Ustawiam kurs, aby obruciło samolot i samolot przechyla o 10. Robi tak przez chwilę i sam wraca do przechylenia na zero nie osiągnąwszy zadanego kursu. xd

--

2024-02-18 14:13

#1444 matius

Mimo kilku prub błąd występuje nadal. Dodatkowo, chciałem usunąć język angielski i pojawił się taki oto błąd:]
Katalog nie jest pusty.
- mscorlib - w System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath)
w System.IO.Directory.DeleteHelper(String fullPath, String userPath, Boolean recursive, Boolean throwOnTopLevelDirectoryNotFound, WIN32_FIND_DATA& data)
w System.IO.Directory.Delete(String fullPath, String userPath, Boolean recursive, Boolean checkHost)
w Eurofly.Nastavenia.JazykDialog.e(Object A_0, RoutedEventArgs A_1)
w System.Windows.RoutedEventHandlerInfo.InvokeHandler(Object target, RoutedEventArgs routedEventArgs)
w System.Windows.EventRoute.InvokeHandlersImpl(Object source, RoutedEventArgs args, Boolean reRaised)
w System.Windows.UIElement.RaiseEventImpl(DependencyObject sender, RoutedEventArgs args)
w System.Windows.UIElement.RaiseEvent(RoutedEventArgs e)
w System.Windows.Controls.Primitives.ButtonBase.OnClick()
w System.Windows.Controls.Button.OnClick()
w System.Windows.Controls.Primitives.ButtonBase.OnKeyDown(KeyEventArgs e)
w System.Windows.UIElement.OnKeyDownThunk(Object sender, KeyEventArgs e)
w System.Windows.Input.KeyEventArgs.InvokeEventHandler(Delegate genericHandler, Object genericTarget)
w System.Windows.RoutedEventArgs.InvokeHandler(Delegate handler, Object target)
w System.Windows.RoutedEventHandlerInfo.InvokeHandler(Object target, RoutedEventArgs routedEventArgs)
w System.Windows.EventRoute.InvokeHandlersImpl(Object source, RoutedEventArgs args, Boolean reRaised)
w System.Windows.UIElement.RaiseEventImpl(DependencyObject sender, RoutedEventArgs args)
w System.Windows.UIElement.RaiseTrustedEvent(RoutedEventArgs args)
w System.Windows.UIElement.RaiseEvent(RoutedEventArgs args, Boolean trusted)
w System.Windows.Input.InputManager.ProcessStagingArea()
w System.Windows.Input.InputManager.ProcessInput(InputEventArgs input)
w System.Windows.Input.InputProviderSite.ReportInput(InputReport inputReport)
w System.Windows.Interop.HwndKeyboardInputProvider.ReportInput(IntPtr hwnd, InputMode mode, Int32 timestamp, RawKeyboardActions actions, Int32 scanCode, Boolean
isExtendedKey, Boolean isSystemKey, Int32 virtualKey)
w System.Windows.Interop.HwndKeyboardInputProvider.ProcessKeyAction(MSG& msg, Boolean& handled)
w System.Windows.Interop.HwndSource.CriticalTranslateAccelerator(MSG& msg, ModifierKeys modifiers)
w System.Windows.Interop.HwndSource.OnPreprocessMessage(Object param)
w System.Windows.Threading.ExceptionWrapper.InternalRealCall(Delegate callback, Object args, Int32 numArgs)
w System.Windows.Threading.ExceptionWrapper.TryCatchWhen(Object source, Delegate callback, Object args, Int32 numArgs, Delegate catchHandler) -
System.Collections.ListDictionaryInternal

OK

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2024-02-18 18:15

#1445 matius

jest jeszcze lepiej, sam co jakiś czas przechyla się na minus 1. I żadne poprawianie z alt s, czy ręcznie nie pomaga. I to mimo restartów.

Edited 2024-02-18 18:22

#1446 LordKiller Archived

Ojjj!!! A reinstalka gry?

2024-02-18 20:21

#1447 iwkan

Mam pytanie odnośnie skrutu ctrl+alt +f1 nadal nie działa i mam taki komunikat: Niedostępne inicjowanie panel sterowniczy grafiki hd intel A mówię o eurofly3. I jak mam rozwiązać ten problem?

Слава Україні! Sława Ukraini!
2024-02-19 11:17

#1448 LordKiller Archived

dodać shift. Też mam ten problem, ale dodaję do tego skrótu shift i mam CTRL+SHIFT+ALT+f1 i mi działa.

2024-02-19 12:43

#1449 mojsior

no to znaczy że panel kontrolny od twojej karty graficznej przejmuje ten skrót, musisz jakoś tam zmienić ten skrut na inny.

2024-02-19 13:43

#1450 iwkan

Ale jak to zmienić, bo nigdy tego nie robiłam.

2024-02-19 17:05

#1451 LordKiller Archived

nie nie nie!

2024-02-19 17:06

#1452 LordKiller Archived

trzeba w eurofly podczas lotu jak chcesz spauzować, zrobić nie ctrl+alt+f1, tylko ctrl+shift+alt+f1.

2024-02-19 17:07

#1453 iwkan

Dzięki. Postaram się to sprawdzić..

2024-02-19 17:09

#1454 LordKiller Archived

spoxx, miłego latania.heh Jak coś to pisz.

2024-02-19 17:10

#1455 LordKiller Archived

tutaj.

2024-02-19 17:11

#1456 iwkan

Sprawdziłam. Z shiftem działa nawet nie tylko podczas lotu, ale i na ziemi również.

2024-02-19 17:14

#1457 LordKiller Archived

no taaak. Tylko na mapie nie ma pauzy.xd., ale tam nie musi być. Ale mi na ziemii też działała, bo już dawno nie grałem, bo się ostatnio roztrzaskałem, a miałem 3 na 10 lotów i licznik się zresetował do 0 udanych i się wkurzyłem i nie gram. Ale jak grałem, to dzialało z shiftem, bo bez shifta nie, bo mi też odpala panel grafiki intel.

2024-02-19 17:16

#1458 adelcia

A JATAM NAPISAŁAM DO STEFANA, żE TO NIE powinno tak wyglądać.
że jak się roztrzaskamy, to owszem, tonam siŁ nie ma zaliczać ale reszta mialła by pozostać.
-- (LordKiller):
no taaak. Tylko na mapie nie ma pauzy.xd., ale tam nie musi być. Ale mi na ziemii też działała, bo już dawno nie grałem, bo się ostatnio roztrzaskałem, a miałem 3 na 10 lotów i licznik się zresetował do 0 udanych i się wkurzyłem i nie gram. Ale jak grałem, to dzialało z shiftem, bo bez shifta nie, bo mi też odpala panel grafiki intel.

--

2024-02-19 18:17

#1459 iwkan

A czy jak naciskacie kontrol shift alt to nie wyłącza wam eurofly?

2024-02-19 19:28

#1460 LordKiller Archived

Też pisalem do Stefana. A co do skrótu: Ale jak... ctrl+shift+alt+f1??? Przecież to pauza. A ctrl+shift+alt, nie ma czegoś takiego w EF, albo ja o tym nie wiem.

2024-02-19 19:43