#1321 matius
Jak włączyć pauzę. W trybie pomocy pofciskałem różne klawisze, ale nie doszedłem do tego.
#1322 midek
póki co pierwsze spostrzeżenie, wieże mają straszeczne opóźnienie! po dodaniu tych przerw na prawdę zajmuje wieki żeby Piotrek coś podał.
#1323 midek
Ok. to polska wersja jest już aktualna. wyprzedziliśmy nawet angielską bo tej jeszcze nie ma. sorry za tłumaczenie jak będziecie mieli lepszą wersję podrzućcie a zmienię.
#1324 iwkan
Przerwa? Jeśli chodzi ci o zatrzymanie programu w trakcie lotu to ctrl+alt+f1, ale poprzednio - zdaje się - była chyba niedostępna.
#1325 midek
nie no alt ctrl f1 działa, właśnie z tkiej "przerwy" wróciłem i lecę na następną bo muszę sprawdzić czy synowi się obiad podgrzał.
#1326 midek
Btw. wczoraj wyszdł kolejny anglojęzyczny tutorial: tym razm start i lądowanie piperem arrow. dosyć przydatne imho.
#1327 zywek
Bardzo dobrze, ze są przerwy? Kompletnie nierealny jest komunikat od razu po prośbie.
#1328 zywek
prędkość spadania to nie prędkość spadania, tylko prędkość przeciągnięcia, to tak na teraz szybko. I czujniki to po prostu 1 czujnik.
#1329 midek
no i zaraz poprawię.
#1330 midek
Nie no ale nie dziesięć sekund
#1331 zywek
spoko. Entrance też raczej na wjazd albo coś takiego w pasach, chociaż powinno być jakieś jeszcze bardziej normalne określenie, ale wejście to tak trochu kiepsko.
#1332 zywek
Oo, zdziwiłbyś się, ja w fsx jak żądałem zezwolenia na IFR to łącznie z 15 sekund to to zajmowało.
#1333 midek
o ile prędkość przeciągnięcia poprawię od ręki o tyle czujnik może trochę zająć, nagram zaraz, ale poprawka może trochę zająć.
#1334 zywek
Aaa, faktycznie. Czujniki napis i czujniki nagranie pewnie.
#1335 midek
Napis mogę zmienić w sekundę już pierwsze dwa zmieniłem natomiast nagranie zrobię ale kiedy dźwiękowiec przepchnie - w każdem razie robimy.
#1336 LordKiller Archived
A gdzie jest folder z wierzami???
#1337 zywek
W ogóle bitrate się nagrań nie zgadza albo pró”kowanie, jedne mają powycinane góry, drugie mają normalne. Coś z klapami albo ciśnieniem, potem się temu przyjrzę i napiszę Ci pv jakby coś, żeby bardziej nie śmiecić.
#1338 midek
ok. wszystkie uwagi w stringach podmienione. ide robic pliki audio
#1339 midek
voices/controls/pl-pjetia
#1340 midek
Ok. to czujnik nagrałem wysłałem do poprawki. teraz tylko czekamy na obróbkę. a że jescze parę plików jutro ma być poprawianych;p szanse są.