#1281 Rogan
Jak połączysz się z naziemną i poprosisz o bramkę to wystarczy, że wjedziesz w główny, zatrzymasz i gotowe.
Ja mam teraz inny problem. Airbus a300 oczekuje, bym włączył pomocniczą jednostkę zasilającą żeby uruchomić silniki. Nie umiem tego zrobić. :D W pomocy nie ma skrótu.
#1282 LordKiller Archived
Shift+page up
#1283 patras
info ziomeczki nowy launcher nastronie jest do pobrania.
#1284 Rogan
O, to cenne info.
Dzięki za podpowiedź ze skrótem. Niestety inaczej jest przetłumaczone w stosunku do tego jak się to nazywa we właściwościach samolotu.
#1285 kacper10
czyli jak przy 9 locie sie rozwale, to muszę od nowa 10 startów i lądowań zrobić?
-- (Rogan):
Ostrzeżenie dla wszystkich tych, co dotarli do samolotu II kategorii. Musicie mieć 10 bezawaryjnych lotów bez żadnego wypadku, inaczej nie dostaniecie kolejnego... Dziś, właśnie teraz, się o tym boleśnie przekonałem.
--
#1286 Rogan
Jak latasz drugą kategorią to tak.
#1287 LordKiller Archived
Ej serwer nie działa.
#1288 matius
Ile lotów trza zrobić, aby ukończyć ten tryb treningowy?
#1289 Rogan
Matius, nad odpowiedzią do Twojego ostatniego pytania, odpowiadałem też Lordowi Killerowi na to samo pytanie. Błagam, oszczędźmy temu wątkowi zbędnego spamu, bo i tak spasł się niemożebnie. Łącznie 90 lotów jeśli by zsumować wszystkie etapy szkolenia.
#1290 iwkan
Jest jakiś problem z pobraniem nowej wersji, bo mówi mi tylko żeby poczekać, to może potrwać kilka minut i... nic... cisza... Nawet tego "pipczenia" nie słychać.
#1291 Rogan
tak, jest problem, bo serwer leży. Trzeba czekać.
#1292 midek
Cześć. Jak macie jakieś uwagi dot spolszczenia piszcie na adres zamieszczony w programie. Staramy się reagować jak najszybciej, ale 1. jako tłumacze nie mamy dostępu do wszystkich funkcji i samolotów, więc niektórych rzeczy nie da się po prostu sprawdzić. dlatego tak ważne jest jak ktoś wyłapuje i zgłasza.. dziś weszła na serwery aktualizacja spolszczenia, w większości drobiazgi.
#1293 LordKiller Archived
Po pierwsze to serwer nie działa.
#1294 midek
Jeszcze mala uwaga dot. największego problemu z polską wersją - brakiem możliwości stworzenia profilu. problem jest zgłoszony czekam na aktualizację narzędzia wykrywającego błędy. ręcznie niczego nie wyłapałem, ale plików jest w pip więc nawet głupi znaczek potrafi wszystko wypiepszyc. onegdaj mieliśmy problem z geonames bo w jednej linijce wdał się backslasz;-) bywa i tak. wolniej będą przebiegały poprawki wymagające nagrania sampli natomiast tekstówki staramy się na bierząco ogarniać.
#1295 midek
mała uwaga dot. nawigacji na pasy na lotniskach z jednym pasem startowy ale dwoma wejściami. czasem się zdarza, że pomimo wyboru poprawnego kursu nie lądujemy po skręcie na pasie. wtedy trzeba na spokojnie taki pas w wejściu znaleźć. tzn. wjeżdżamy w wejście, patrzymy pod k i l co tam mamy i kręcimy się tak długo aż znajdziemy info np. pas2608 i wtedy jak pod k i l mamy już pas z powtrotem się ustawiamy na kurs. pojebane no ale tak to działa.
#1296 LordKiller Archived
eurofly mi nie działa!!! Wam też?
#1297 Kosa12
Serwer nie działa i trzeba narazie czekać.
#1298 LordKiller Archived
Napisałem do Stefana jak coś.
#1299 Rogan
Nie Ty jeden. Takich zgłoszeń miał pewnie mnóstwo. ALe serwer już działa.
#1300 LordKiller Archived
oooo taaak??? To odpalam launchera i sprubuję zagrać i zobaczę! Z góry dzięki za info.