Forum

Eurofly

Gry audio (dyskusja ogólna)

Poprzednia 53 / 87 Next

LordKiller

#1041 ·

A co z rejestracją w eurofly 2? Nadal nie działa?

krzykacz

#1042 ·

witam mam problem z 7 misją nowej paczki o hinah start z podgorica czarno gura do nankinu wymagane państwa albania zabronione państwa: bośnia i hercegowina serbia horwacja grecja libia ukraina syria iran irak awganistan pakistan wymagane punkty: ankara w turcji czy ktoś wie jak to zrobić? bo ten kto wymyślił tą paczke takie dał restrykcje rze głowa mi paruje

krzykacz

#1043 ·

naprawde niewiem co gościa napadło by tak komplikować wszystko trasa sie wholere wydłurza

zywek

#1044 ·

I bardzo dobrze.

krzykacz

#1045 ·

ta paczka jest coraz trudniejsza

krzykacz

#1046 ·

ta paczka robi sie coraz gorsza musze z brazyli do nankinu lecieć mam miendzy londowanie w antali tylko rze musze ominąć grecje cypr egipt i libie jak to zrobić? bo jurz niewiem jak latać i mało teggo mam wymagany punkt tel awiw i musze ominąć syrie jordanie

zywek

#1047 ·

Sprawdź na mapie.

krzykacz

#1048 ·

Welcome_to_Basketball_WORLD_CUP_China-2019 20 z 22 tojest ta paczka i jest kurewsko trudna i to jest zadanie 16

krzykacz

#1049 ·

czy ktoś wie jak z jeddah w arabi saudyjskkiej dolecieć do tel awiwu w izraelu omijajonc syrie egipt irak syrie jordanie jeśli tak to prosze o pomoc bo dzisiaj jurz 5 razy prubowałem i sie nie udało

krzykacz

#1050 ·

lece casą c 295 m max wysokość lotu to 7600 metruw ja lece na wysokości 7000 metrów a wierza karze mi sie wzbić na 9000

iwkan

#1051 ·

Jest już nowa wersja eurofly 3 beta, na razie po słowacku będzie i wersja angielska. A na kanale na youtube o 15:00 i o 17:00 będą się pojawiać objaśnienia wszystkich funkcji, które są w eurofly 3. Będą w językach angielskim i słowackim. Ponieważ nie mam wersji beta, więc to na razie wszystko co mogę napisać.
Слава Україні! Sława Ukraini!

Kosa12

#1052 ·

Już jestem po pierwszej prezentacji Eurofly 3 po angielsku i wygląda to nawet świetnie.
Nie mogę się doczekać, ponieważ przynajmniej będzie to realistyczne.
Co możecie powiedzieć o tej pierwszej demonstracji?
Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

iwkan

#1053 ·

Ja jej nie widziałam. Ale może jest też coś nowego po słowacku?

Kosa12

#1054 ·

Dzisiaj była o godzinie 15:00 czasu środkowoeuropejskiego.
Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

zywek

#1055 ·

Gdzie jest beta słowacka?

iwkan

#1056 ·

Na razie jest dostępna chyba tylko w Słowacji. Ale więcej można się dowiedzieć na kanale kissoft blind o ile dobrze pamiętam nazwę, to ten kanał gdzie jest również pierwsza prezentacja eurofly3. Poza tym więcej informacji można znaleźć na facebooku, gdzie oni tam więcej wyjaśniają.

mojsior

#1057 ·

3 likes
niee beta narazie jest zamknięta dla słowaków ale tych co robią prezentacje jakieś albo tłumaczenia a publiczna ma być dla wszystkich już dwudziestego stycznia

krzykacz

#1058 ·

mam problem robie tom paczke w kturej trzeba wozić koszykarzy do hin i musze lecieć z ankary do szanhaju tylko jest mijanka rosja, ukraina, grecja, cypr, irak, iran, azerbejdrzan, egipt, armenia, gruzja, syria, rabia saudyjska, liban, libia, jordania, tereny palestyny, izrael, zjednoczone emiraty arabskie, jemen, oman bahrain, katar, pakistan, awganistan, prubowałem na małritiusa polecieć ale terz niedało rady musiałem z lotu zrezygnować ta paczka jest nie dorzeczna są takie restrykcje rze to masakra czy ktoś wie jak to zrobić?

krzykacz

#1059 ·

niemam pojęcia kto robił tą paczke ale hyba dał takie fkurwiajonce mijanki by sie ludzie fkurzali

zywek

#1060 ·

By ludzie myśleli, zamiast robić wszystko bezmyślnie.
Poprzednia 53 / 87 Next