Transcription
Witajcie, co do przeglądarek, na komputerze korzystam z dwóch przeglądarek Google Chrome i Mozilla Firefox i to tak naprawdę zależy od dostępności danej strony na przeglądarce bo na przykład weźmy taki przykład mojego banku które ostatnio jakoś tak dziwnie się zrobiło, że nie mogę z Firefoxa robić przelewów nie mogę wkleić numeru konta, muszę go przepisywać ręcznie no co to jest jednak utrudnienie, żeby te 26 cyfr przepisywać a na Google Chrome mogę bez problemu skopiować numer konta i żadnych problemów nie ma ale znowu, na Google Chrome coś pokazuje mi ostatnią historię przelewów na Firefoxie tego nie ma ale znowu na Google Chrome nie pokazuje mi salda rachunku dopiero muszę wchodzić w przelewy, nieprzelewy i dopiero zainicjować ja bym chciał zrobić przelew, dopiero mi pokaże saldo a na Firefoxie wejdę sobie w stronę główną i mam piękne pokazane saldo więc po prostu to zależy co chcę zrobić na telefonie korzystam z Safari jedynie z Safari, dlatego że Google Chrome na iPhone dziwnie chodzi jakoś tak a przeglądarka jest jakaś taka dziwna i w ogóle i wolę korzystać z Safari na iOS bo ta przeglądarka jest łatwa, szybka i żadnych tam problemów nie ma