Forum

Komunikatory społecznościowe oraz portale społecznościowe z których korzystaliśmy kiedyś, jak to się zaczęło?

Forum mieszane

Previous 2 / 2

matid25

#21 ·

Transcription

Ja z gadu gadu 6.1 korzystałem z powodzeniem do tego momentu, gdy pojawiły się te numery gadu gadu z tym 21 milionów i coś tam dalej. Miałem jeden taki numer, no to jeszcze się na Milandę nie przestawiałem, ale jak już więcej ludzi zaczęło z takich numerów do mnie pisać, no to w końcu, bo nie wiedziałem kto jest kim, dlatego że te gadu gadu nie pokazywało kto jest kim, nie wiedziałem z kim piszę, więc stwierdziłem, że w końcu trzeba się na Milandę przestawić, no i wziąłem od kolegi, skonfigurowałem i wszystko ładnie chodziło.

Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

lukasz1993258

#22 ·

Transcription

Ja na początku też, na samym śląskim początku byłem bardzo sceptycznie nastawiony do Mirandy, bo wmawiałem sobie, że to jakaś głupota, że na pewno coś niedostępnego będzie, że to zaraz się zwali, ale w końcu ktoś mnie przekonał i jakoś tak wyszło, że od tamtej pory z tej Mirandy korzystam. Chociaż teraz fakt, czasami zdarzają się pewne wpadki, niedociągnięcia, jakieś problemy, ale na szczęście Miranda działa jako tako. No i chyba na razie, póki co, wszystko w porządku. Także tyle. Hmm.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

matid25

#23 ·

Transcription

Ja sceptycznie nie byłem do Mirandy, bo chodziłem do szkoły w latach tych, co Paweł Masarczyk też się uczył, więc tego zupełnie było inaczej, bo widziałem jak to działa, tylko że ja byłem taki troszeczkę leniuszek. Wolałem grać w jakieś gierki, czy coś takiego, niż po prostu instalować Mirandę, bo stwierdzałem, że jest mi to niepotrzebne. Dopiero jak pojawiły się te numery gadu-gadu nowe, no to w końcu stwierdziłem czas przejść na Mirandę.

Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

lukasz1993258

#24 ·

Transcription

A u mnie było to mniej więcej tak, że dopiero, teraz sobie wszystko przypomniałem praktycznie, że jeżeli chodzi o korzystanie z Mirandy, to u mnie sytuacja była tego typu, że dopiero koleżanka taka z Dąbrowy Górniczej, bo ja kiedyś uczęszczałem właśnie do Dąbrowy Górniczej, taka Jurka, którą ty Mateusz powinieneś znać. I dopiero ona mnie przekonała do Mirandy. I myślę, że powiedziawszy przekonałem się do korzystania z Mirandy. No i cóż, korzystam do dzisiaj i nie narzekam, chociaż mówiłem, wpadki się zdarzają, czasami nerwy moje też na tę Mirandę się niestety, ale zdarzają. Tyle. A i tak na sam koniec, gdyby ktoś chciał pomocy przy Mirandzie, no to postaram się pomóc, gdyby była jakaś osoba, która ma problemy ze skonfigurowaniem Mirandy.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

jaga1998

#25 ·

Transcription

No jeżeli o mnie chodzi, to moim pierwszym komunikatorem właśnie był Skype. No i właśnie o gadu-gadu słyszałam, moja siostra z tego korzystała, bo był na to szał wtedy. No i właśnie moja siostra korzystała właśnie z gadu-gadu, ach te dźwięki. No i właśnie Skype, potem była nasza klasa z takich portali społecznościowych, też na to szał nieziemski był. Facebook, wiadomo. Messenger, jaki Facebook to i Messenger, później Whatsapp, Viber, tak czy coś, no i wiadomo, no zwyczajne wiadomości tekstowe, SMSy w sensie. No jeżeli chodzi o Whatsappa i Messengera, ja wolę zdecydowanie Whatsappa, ze względu na to, że wiadomości główne, wiadomość głosowa na Whatsappie można wysyłać bardzo długie, nie wiem czy są jakieś ograniczenia, a w Messengerze wiadomość głosowa może trwać tylko minutę, niestety.

lukasz1993258

#26 ·

Transcription

Witam serdecznie. Ja się teraz tutaj wypowiem w ten oto następujący sposób. Na dzień dzisiejszy z jakich komunikatorów korzystam? Na co dzień oczywiście Elten. Gadu do tej pory mam i jestem cały czas zalogowany. Cały mi sięki czas. Oczywiście za pomocą Mirandy. Jeżeli chodzi o Facebooka, no to powiem tak. Tutaj sytuacja jest tego typu, że jestem też również zalogowany na Messengerze. Więc czasami zdarzy się, że tam się z kimś popiszę czy porozmawiam. Mam też założonego Whatsappa, ale z niego praktycznie nie korzystam. I tutaj mogę potwierdzić, że bardzo fajnie właśnie w tym Whatsappie się nagrywało, bo można było naprawdę długiej wiadomości nagrywać i nie było z tym właśnie problemów. Przez krótki, nie no, trochę dłuższy czas, bo tak gdzieś chyba ile liczmy? Od 2000, od 2000, połowy osiemnastego roku do połowy no to rok, przepraszam, to rok. Korzystając z TimToka parę dni temu sobie jeszcze założyłem coś takiego, co się nazywa Discord, ale jeszcze nie, nie miałem przyjemności z nikim rozmawiać, ale jest sobie to w tle też uruchomione. No i jeszcze oczywiście jest Skype w tle uruchomiony, ale też bardzo rzadko z tego komunikatora korzystam.

DJGraco

#27 ·

Transcription

Dzień dobry, ja krótko i treściwie aktualizuję swoją listę, bo dawno się tutaj nie wypojadałem. Obecnie jest to Messenger, TeamTalk, Telegram, czasami Whatsapp, ale rzadko, ponieważ ja w telefonach małe siedzę i Whatsapp jest tylko na telefon, a na komputer jest praktycznie niedostępny. Więc od biedy tego Whatsappa mam, jak ktoś tam się mega chce skontaktować, a nie ma. Poza tym mam tam grupę pewną, do której należę i to w sumie chyba tylko dlatego używam tego komunikatora, bo gdyby nie ta grupa, to w sumie bym tego Whatsappa całego wywalił w kosmos i tak bym z niego nie korzystał. I to chyba generalnie tyle, ja nie jestem jakimś takim komunikatorowcem. No i wiadomo, mail, ale mail to wiadomo jest taki podstawowy. No i to tyle. Jak mi się coś przypomni, to albo dopiszę, albo dopowiem.

lukasz1993258

#28 ·

Transcription

Wiadomo maila musi mieć każdy, bo bez maila no to nie można byłoby się nigdzie rejestrować.

daszekmdn

#29 ·

1 likes
Transcription

Tak, tak, gadu gadu, jeszcze OpenFM.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

lukasz1993258

#30 ·

Transcription

o tak jeżeli chodzi o gadu no to jest co wspominać o i naprawdę jest co wspominać no ale cóż wszystko kiedyś przemija gadu dalej istnieje ale to już nie jest to co było kiedyś teraz wszyscy się przerzucili na facebooka, instagrama instagrama przepraszam whatsapp messenger i tak dalej no to raczej jak na razie tyle

Kosa12

#31 ·

Transcription

Cześć wszystkim, jeśli chodzi o mnie, to kiedyś używałem Skype'a, teraz bardziej używam Messengera, Whatsappa i Telegrama. Właśnie te trzy komunikatory. No i przez jakiś czas jeszcze dłuższy, dłuższy czas używałem Tindoka, ale Tindoka mam, ale jakoś z niego jakoś na razie nie korzystam, bo najczęściej korzystam z Discorda i to wierzcie tutaj. To na razie po prostu tyle, jeśli chodzi o komunikacje. Komunikatory, pozdrawiam.

Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

lukasz1993258

#32 ·

Transcription

no jeżeli chodzi o mnie no to od tamtego czasu kiedy się po raz ostatni wypowiedziałem nic się nie zmieniło do tej pory używam tylko Messengera, gadu, Discord czy jak się tam to mówi chociaż z tego ostatniego to jeszcze nie miałem przyjemności z nikim na tym Discordzie pogadać ale kto wie czy może po świętach po prostu się tą no nadrobi się te zaległości, że tak powiem także tyle pozdrawiam, życzę swoich świąt

Previous 2 / 2