samochody osobowe

jakimi autami mieliście okazję jeździć i jakie oglądaliście

Started by mucha 193 posts last post 1 year ago Page 3 of 10

A to ciekawe. Dodge jest w Chryslerze, a dokładnie we Fiacie z Chryslerem.

Co do fiata. Ciekawe, jak teraz trzyma się doblo. Miałem kiedyś z takim se dieslem 1,9. Jak dla mnie wtedy był nie do zajechania. Turbo oczywiście brak. Paka całkiem całkiem jak na 5 w kabinie. To co mnie kiedyś w nim zaskoczyło, to jego zachowanie na śniegu. Nie kogłem uwierzyć, żeby Grandvitara zakopywała się nie wiem ile razy, a przecież niby to hmmm crossover, SUV? Doblo jak tylko 2 wd i ile go widziałem zakopał się może raz, albo 2. Grandwitara to po lodzie mogła robić niewiadomo jakie tańce na lodzie i nie wiem ile razy w śniegu wylądowała. Doblo dawało radę, nie tańczyło tak bardzo. Była przez jakiś czas w nim tuba o sporej mocy, do kenwoodowskich pierdziawek ktoś hyba dołożył jeszcze Tonsilowe cykacze i mała dyskoteka w nim się robiła. Elektryka z przodu, z tyłu takie małe odsuwane. Klimy brak.

bo doblo to taki wan i on stabilny jest tak samo busy fajnie po śniegu idą

a jeszcze jedna prawa opony to podstawa

Prawda, ale raczej nie wydaje mnie się, że to opony. Nie pamiętam, co tamto graciarskie Suzuki miało, raczej jak na taki guwniany samochód opony nawet. Głośniki to było jakieś nieporozumienie. Bas był nawet, ale jak dałeś se nie dużo głośniej od takiego typowego podczas jazdy z tyłu już jakby coś latało, potem nie durzo głośniej to już przester.

takie głośniki musiały być wypierdziane muj brat kupił teraz poliwtowe a4 b5 z nagłośnieniem bose w kombi nawi radio orginalne klima tronik elektryczne lusterka i podgrzewane siedzienia przud 2001 rok

O bose. Powinno grać nawet. Niektóre całkowicie niemieckie audio fajnie gra. W jednym Passacie człowiek miał hyba Blaupunkta. Sporo meśków hyba daje szwabskie. Jechałem jednym fajnie pracującym E320 z fajnym dieslowskim motorem 3,2 i 220 kucyków, rocznik 2005 i fajnie grający. Hamstwem małym w tym sprzęcie było to, że miał DVD, ale tylko z przodu se pooglądałeś.

tylko wiesz jak to w pakiecie gra fajnie ale po 18 latach troszkę zajechane a i jeszcze ciekawostka tam jest orginalna zmieniarka na 6 płyt

Jak mp3 brak to się przyda.

jak na te lata to jest nie źle w takim a4

ale co mnie denerwuje w audi to żadko spotkasz a4 obojętnie jakie z elektrycznymi szybami z tyłu

Coooo? Audi to raczej troszku wyżej niż VW, więc mogliby więcej tych elektryk wsttawiać.

no wbrew pozorem więcej passatów z elektryką z tyłu widziałem niż a4

Co do limuzyn podobała mi się Lancia Kappa. 2 Litry, 150 albo 155, 260 na liczniku. Bratu odwaliło i w niemczech rozbujał ją hyba na koniec kagańca 240. Niestety na tej autostradzie nie byłem, więc nie miałem zaszczytu poczuć tej prędkości.

a6 c6 w 3,0 v6 zczipowanąna 290 koni kolega rozbujal do 250

To jest to. Ni ma to jak jazda maluchem.

bezpieczny pojazd hehehehe nie za szybki

Ło. Takiego to nie rozwalisz. Hummer nawet mu nie dorównuje. xd

ale fajnym autkiem też jest seat tolledo co prawda to ta sama płyta co oktawia czy golf ale ładnie wygląda

Jakiegoś Toledziaka hyba widziałem, ze staroci seatowskich to jechałem taką letko pierdzącą Marbellą.