Opaska echolokacyjna Sunu
Back to W drodze#41 pates
Ale jak to jest dostępne, brajlowskie punkty wyświetla, gada, czy jak?
#42 Wiolinistka
Wibruje
#43 pates
Co na tym panelu się ustawia?
#44 pates
Co można zrobić bez appki, z poziomu samego banda?
#45 Wiolinistka
Na panelu nic nie ustawiasz, robisz to jednorazowo w appce no i trochę przyciskami. Na panelu sprawdzisz godzinę i stan naładowania baterii. Poza tym ona sygnalizuje jak zbliżasz się do przeszkody
#46 Wiolinistka
W appce regulujesz dystans od przeszkody, kiedy ma wibrować, intensywność wibracji itd
#47 pates
Czekaj, jak ona oznajmia ten stan akumulatora?
#48 Wiolinistka
Różną ilością wibracji od 5 do 1
#49 nietoperz
Witajcie z tego co wiem to na sunubandzie da się ustawić bez aplikacji czy ma pokazywać w środku czy na zewnątrz w środku do półtora metra a na zewnątrz do pięć i pół metra i to można przestawić bez aplikacji przynajmniej tyle wyczytałem z instrukcji i to wiem od kolegi
#50 Wiolinistka
Tak, dokładnie, można to przestawić przyciskami
#51 Wiolinistka
Ale już sam zakres wykrywania aplikacją
#52 pates
Appka jest na androida?
#53 Wiolinistka
Kurde, nie wiem, jest na iOS na pewno
#54 Elanor
Jest i na IOS i na Androida. Ale z ostatnimi aktualizacjami ją skopali, podobnie jak oprogramowanie samej opaski. Przełączanie trybów wykrywania przeszkód nie jest już tak wygodne, poza tym żre baterię, jakby się wściekło. Mam nadzieję, że to poprawią.
#55 Wiolinistka
Oops, oby się to zmieniło!
#56 nietoperz
Cześć z tego co wiem to sunuband wytrzymuje na jednym ładowaniu dwanaście godzin i ładóje się półtorej godziny
#57 Elanor
Aaa, to jest akurat względne, bo zależy jak używasz. Przed aktualizacją czasem miałam na tydzień nawet.
#58 Wiolinistka
Tak, ale ogólnie długo wytrzymuje na szczęście
#59 Elanor
Dość długo, zgadza się.
#60 nietoperz
Witajcie a jak się nazywa apka do sunubanda na androida to znaczy pod jaką nazwą nan jej szukać w sklepie plej