W drodze

Opaska echolokacyjna Sunu

Started by Elanor 84 posts last post 1 year ago Page 3 of 5

Ale jak to jest dostępne, brajlowskie punkty wyświetla, gada, czy jak?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Co na tym panelu się ustawia?

Co można zrobić bez appki, z poziomu samego banda?

#45 1 like

Na panelu nic nie ustawiasz, robisz to jednorazowo w appce no i trochę przyciskami. Na panelu sprawdzisz godzinę i stan naładowania baterii. Poza tym ona sygnalizuje jak zbliżasz się do przeszkody

#46 1 like

W appce regulujesz dystans od przeszkody, kiedy ma wibrować, intensywność wibracji itd

Czekaj, jak ona oznajmia ten stan akumulatora?

#48 1 like

Różną ilością wibracji od 5 do 1

Witajcie z tego co wiem to na sunubandzie da się ustawić bez aplikacji czy ma pokazywać w środku czy na zewnątrz w środku do półtora metra a na zewnątrz do pięć i pół metra i to można przestawić bez aplikacji przynajmniej tyle wyczytałem z instrukcji i to wiem od kolegi

#50 1 like

Tak, dokładnie, można to przestawić przyciskami

#51 1 like

Ale już sam zakres wykrywania aplikacją

Appka jest na androida?

#53 1 like

Kurde, nie wiem, jest na iOS na pewno

#54 1 like

Jest i na IOS i na Androida. Ale z ostatnimi aktualizacjami ją skopali, podobnie jak oprogramowanie samej opaski. Przełączanie trybów wykrywania przeszkód nie jest już tak wygodne, poza tym żre baterię, jakby się wściekło. Mam nadzieję, że to poprawią.

#55 1 like

Oops, oby się to zmieniło!

Cześć z tego co wiem to sunuband wytrzymuje na jednym ładowaniu dwanaście godzin i ładóje się półtorej godziny

#57 1 like

Aaa, to jest akurat względne, bo zależy jak używasz. Przed aktualizacją czasem miałam na tydzień nawet.

#58 1 like

Tak, ale ogólnie długo wytrzymuje na szczęście

#59 1 like

Dość długo, zgadza się.

Witajcie a jak się nazywa apka do sunubanda na androida to znaczy pod jaką nazwą nan jej szukać w sklepie plej