Nowa strona Internetowa
Back to Pozostałe platformy#81 Bartek1
Moim zdaniem mógłbyś na stronie eltena umieszczać swoje gry zamiast na osobnych stronach.

#82 misiek
Super- kibicuję dalszemu rozwojowi stronki. Pozdrawiam.
#83 Celtic1002
Ja mamdziwny problem ze stroną. Nie mogę wysłać wpisu głosowego ze strony z poziomu telefonu. Najnowszego iOS-a mam. Jak klikam wyślij, to wpis się odtwarza, a co ciekawe, jak robię kliknięcie z przytrzymaniem, to pyta, czy chcę usunąć wpis.
Anna Frankowska
#84 longshoot
tak samo, też o tym mówiłem w wontku na forum głosowym mikrofony.
#85 hryniek
Dzień dobry... NO dzień dobry Wam ;P, nie no tak poważnie...
Problem zgłaszam, nie nie bezpieczeństwa, więc nie banujcie, ale... Przyszedłęm z Linuksa i paczam czy coś nowego nie przyszło i.... Nie wiem czy coś się nie sypło, w każdym razie nie mam wszystkich konwersacjiz wiadomości prywatnych, na pewno nie mam niczego z wczoraj, reszta narazie nie do ustalenia. Ktoś coś?
#86 hryniek
A ja się dopominam co do strony: Na stronie nie widać wiadomości prawdopodobnie od ludzi, których nie mamy na liście, kontaktów, inne przychodzą. Ja tu przchodzę z WIndowsa, a tu msg poprzychodziły, które wisiały ze 3 dni, prosiłbym o pozytywne rozpatrzenie mojego podania, ponieważ no... Tak się po prostu nie da.
#87 lukasz1993258
dlaczego mimo to, że daje aby pamiętało mnie zalogowanego na elten net, mimo to przeglądarka i tak nie pamięta?
#88 lwica
Nie wiem, ale mam ten sam problem.
#89 lukasz1993258
to znaczy login i hasło pamięta, ale musze ciągle dawać zaloguj, mimo to, że daje aby zapamiętywało
#90 hryniek
U mnie to się dzieje od zawsze. jest zapisane hasło w przeglądarce, ale brak normalnego autologowania.
W FF tak mam
#91 lukasz1993258
nowłaśnie mam tosamo.
#92 DJGraco
Ja również
#93 lwica
A Ja za każdym razem muszę wpisywać wszystko.
#94 pajper
Melduję sporą aktualizację strony.
Od teraz, wedle obietnicy, działa już uwierzytelnianie dwuetapowe.
A przy okazji naprawiłem błąd z autologowaniem, teraz strona wykorzystuje ten sam mechanizm, co klient, a więc tokeny strony widać w zakładce "klucze automatycznego logowania" w menu "moje konto".
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#95 hryniek
A co z wiadomościami? Bo o ile na kliencie nie ma problemu, to jak np. jestem sobie na pingwinie to zdaje się... Nie dochodzi nic od osób , których nie mamy pododawanych do kontaktów.
#96 pajper
Tu problem jest taki, że nie udało mi się ani problemu zaobserwować, ani znaleźć żadnych poszlak.
Nawet zrobiłem CTRL+F na stosownym pliku, ale fraza contacts nie pada ani razu.
#97 zywek
A co z co nowego na stronie?
Bo nigdy nie widziałem takie sekcji
#98 hryniek
I tu masz rację,l właśnie sprawdziłem, rzeczywiście tak nie jest prawdopodobnie. Bo jedną z tych osób miałem już w kontaktach, za to wiadomość od starszego użytkownika stażem przyszła i ja tu jednak nie mogę żadnej reguły zaobserwować. CHociaż? Może przy rejestracji nowych użytkownikó coś się zmieniiło ostatnio? Od tych starszych wiadomości przychodzą.
#99 pajper
Takiej sekcji na razie nie ma.
#100 hryniek
NIe, też nie, to jest coś innego. Jednak też nie związane z datą, najwyżej na prv wyślę Ci Dawid od kogo pokazują mi się na stronie a od kogo nie i może dojdziemy przyczyny