pajper — Post 1 of 118
Zasadniczo, prace trwały przez jakieś dwa miesiące, efekt można obejrzeć na
https://elten-net.eu
Co jest obsługiwane?
Po pierwsze, podzielone są wiadomości, blogi i fora na podstrony, żeby nie ładować wszystkiego w jednym oknie.
Obsługiwane są zarówno fora tekstowe, jak i głosowe, z nagrywaniem wpisów głosowych włącznie.
Wiadomości są mam nadzieję nieco lepiej ułożone, obsługiwane jest odsłuchiwanie wiadomości głosowych.
Również blogi, z obsługą odsłuchu wpisów głosowych, doczekały się przepisania, teraz wpisy są w osobnych oknach, co może ułatwić ich udostępnianie w świat.
W sprawie udostępniania wpisów blogowych poza Eltenem, dodana jest możliwość komentowania ich przez gości.
Dalej, w sprawie kont, dodałem możliwość zapamiętywania logowania, jak rónież rejestracji.
Do tego doszła lista kontaktów z dodawaniem użytkowników, przeglądanie i edycja profili, odsłuchiwanie i zmiana awatara i edycja ustawień konta.
Można też przeglądać pliki udostępniane przez użytkowników.
Strona będzie rozwijać się dalej, nadal brakuje pewnych funkcji, ale mam nadzieję, że jest lepiej, niż było. :)
Obecnie będę rozwijał dalej blogi i wiadomości, bo brakuje opcji edycji wpisów blogowych oraz usuwania jednych i drugich.
Pozdrawiam,
DP
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.