Mikołajki 2017
Back to Archiwum Eltena#1 Mikołaj
Hou, hou, hou!
Witajcie, droga społeczności ELtena.
Powiedzcie, byliście wy grzeczni? Bo dochodziły do mnie jakieś krzyki, że niby autor coś na prezent nie zasłużył.
Bo mam dla was prezent, ale... Nie wiem, jak to tutaj było.
Chciałem zagadać z autorem, ale powiedział tylko, że byliście i nie ma czasu tego roztrząsać.
I co ja mam zrobić?
W dodatku renifery strajkują, że ja tu chcę saniami jeździć, a w niektórych miejscach nie ma śniegu.
A musiałem dojechać aż do waszej serwerowni, w Łodzi.
Wszystkim nagle urlopów się zachciało.
No dobrze, skoro już dotarłem, czas na obiecany prezent.
A nim jest nowa strona Internetowa.
Korzystajcie z niej, bawcie się dobrze i wesołych świąt!
https://elten-net.eu
#2 lukasz1993258
Nie da się zalogować na stronie Elten.net
#3 denis333
Jak to nie? U mnie wszystko działa normalnie. Natomiast jak chcę nagrać coś głosowego za pomocą androida
+ przeglądarki google chrome wyskakuje media error. Przypuszczam jednak, że to wina po mojej stronie,
bo chyba nie nadałem dla chroma wszystkich wymaganych uprawnień, w tym dostępu do mikrofonu.
#4 lukasz1993258
Zovbacze jeszcze raz
#5 dash
Och yeach! Jak będę miał chwilę, to zobaczę na Phonie, ale wygląda dość fajnie. Dzięki!
#6 misiek
Dziękujemy Mikoś.
#7 iskierka1983 Archived
Hurrra!
Dziękuję! Dziękuję! Dziękuję! Dziękuję!
Sprawdzę jak to działa.
#8 Kasia
Kochany panie Mikołaju. My tak czekamy każdej zimy. Dlaczego zawsze pan przychodzi do nas, gdy śpimy?
Czy to już musi tak pozostać? Czy to jest w księgach zapisane? Ja od prezentu bym wolała, spotkanie z
panem!
:D :D :D
Dzięki, raju raju, mikołaju, fajna strona, zaraz zobacze, czy da się obsłużyć przez mego iphonea
#9 ninka
jej kasiu uwielbiam tą piosenke, moje spomnienie z dzieciństwa. Zaraz zobaczn na androidzie i dam znać
#10 matius
Super Mikołaju. Zerknę na stronkę.
#11 misiek
Generalnie- gra i buczy.
#12 Elanor
Mikołaj zarejestrował się na Eltenie? O proszę. To teraz już się od niczego nie wykręcimy. Musimy być
grzeczni, bo wszystko będzie obserwował przez okrągły rok.
Dzięki. Stronka to zbawienie dla tych, którzy mają czelność prawie nie korzystać z Windowsa.
#13 misiek
Weroniko- brakuje jeszcze Dziadka mroza.