Forum

Powspominajmy nasze stare czasy, trochę inaczej.

Forum mieszane

Previous 6 / 24 Next

lukasz1993258

#101 ·

Transcription

No, ja też właśnie nie pamiętam, bo u mnie to w domu też często szło. Szedł, znaczy się.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

przemol

#102 ·

Transcription

Konań Twoją rodzinę zdołał wysłać do innego wymiaru popleczników zła i zniszczyć ich przywódcę, okrutnego czarnoksiężnika Gniew Amona. Konań. Konań. Za przygodę. Konań!

lukasz1993258

#103 ·

Transcription

Coś mi skądś to jest znane, tylko nie mogę sobie przypomnieć skąd.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

przemol

#104 ·

Transcription

To intro pochodzi z bajki Conan Łowca Przygód, Conan the Adventurer. Ta bajka była puszczona na RTL7 jeszcze, końcówkach 90.

lukasz1993258

#105 ·

Transcription

No tak, RTL7 to akurat pamiętam bardzo dobrze.

przemol

#106 ·

Transcription

МУЗЫКАЛЬНАЯ ЗАСТАВКА

lukasz1993258

#107 ·

Transcription

A z czego to było?

przemol

#108 ·

Transcription

To było logo firmy Lightech Interactive, która produkowała gry audio.

lukasz1993258

#109 ·

Transcription

No, to nieźle. Fajnie. Produkowała to oznacza, że już nie produkuje, tak? A jeśli produkowała, to w którym roku?

przemol

#110 ·

Transcription

Jeżeli dobrze pamiętam, to firma ta działała bodajże 2009 rok chyba to było, kiedy ona chyba zaczęła produkować, ale bodajże to był rok 2009, jak ja dobrze pamiętam, kiedy ona produkowała te produkcje. 2010 też, ale długo istniała. 2009 pamiętam ten okres, kiedy ona dużo gier produkowała. No trochę tych produkcji było, typu Light Locator, Light Cars, The Horse Racing Game. No trochę ich było, zrobiła ich mało co prawda, ale naprawdę ciekawe produkcje.

johnson

#111 ·

Transcription

Stary, to to było nawet wcześniej z tym light carsem i tak dalej, jak to teraz patrzę. Ja sam nie pamiętam dokładnie kiedy, ale to raczej to było wcześniej chyba to znałem niż 2.9. O ile się nie mylę, to chyba jacyś dwaj goście ze Szwecji z czegoś, jakichś znanych chyba rzeczy brali dźwięki, ale skąd, to już sam Ci nie powiem do końca. No logo pamiętam, jedno z fajniejszych takich, które ogólnie mi się podobały w intrach, to ogólnie gier audio. No tak to te różne coś tam, coś tam, prezenc sratatatatata, potem znowu prezenc albo zagraj, zagraj, bo to gierka sratatata. A tutaj przynajmniej tak jak często w studiach pokazane po prostu logo, jakiś dźwięk, w kolejnej grze to samo, to samo, to samo, to samo. Dopiero później ewentualnie jak niektóre zbierają. Zmieniały na inne tam dźwiękowe, bez żadnych no, bez żadnych zapowiedzi normalnych tych gadanych. Co akurat osobiście średnio lubiłem. No fakt, że Crash Bandicoot dla widzących no też miał, że to prezentuje, ten prezentuje to i powiedziana nazwa. Jeszcze jakoś przeżyłem, ale później w grach audio no trochę się nasłuchałem tych coś tam, coś tam, tych trudno mi przytoczyć jak mniej więcej to wyglądało. A tutaj bardziej mi to się kojarzyło właśnie z firmą, gdzie jakby bardziej dla widzących gry mieli robić właśnie jedno stałe logo do jakiegoś czasu. No a potem zmieniamy.

przemol

#112 ·

daszekmdn

#113 ·

1 likes
Transcription

C.S. Lewis Opowieści z Narni Przełożu Andrzej Polkowski Czytają Agnieszka Greinert i Jerzy Zelnik

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

daszekmdn

#114 ·

1 likes
Transcription

Субтитры создавал DimaTorzok

tomecki

#115 ·

2 likes
Transcription

NMF FM! NMF FM!

przemol

#116 ·

Transcription

No, TVN Meteo, to się oglądało. A jeżeli chodzi o RMF-kę, to Inwazja Mocy od razu mi się przypomina. Którzę tą czołówkę.

daszekmdn

#117 ·

Transcription

a no się oglądało to fakt pamiętam, że po wielu prośbach rodzice nam założyli kablówkę no i siedziałem przed telewizorem taki podjarany, że już nie pięć, tylko z pięćdziesiąt kanałów i oglądałem właśnie TVN Meteo VH1 to był ten taki muzyczny For Fun TV gdzie były te kartony wszelakie no i jeszcze właśnie TVN Gra później jak się pojawił to był kanał, gdzie cały dzień i całą noc leciały telegry no i jakby to powiedzieć uwielbiałem to no i jeszcze tak nie rozróżniałem głosów i wydawały mi się bardzo podobne, takie same wręcz te głosy tych pań, co to prowadziły no i kiedyś do mamy coś w stylu, ale mamo kiedy ta pani je, śpi, się kąpie i robi inne rzeczy jak ona cały czas jest w tym telewizorze hehehehe takie są były czasy, prawda?

strowbery

#118 ·

2 likes
Transcription

Były nas miliony. Mogliśmy robić, co chcieliśmy. Od dna muszli toalety, aż po jej obrzeża. Rozprzestrzenialiśmy choroby. Trochę smutku. Teraz mówią, że to koniec. Ja nie chcę się stąd wynosić!

<3 :* <3

Lowca_Androidow

#119 ·

1 likes
Transcription

Radio Małopolska Fun 70,06 MHz This is Radio Małopolska Fun 70,06 MHz Radio MF I'm in square today To the adults to teach the children Tu RMR Radio MF Tu RMR Tu RMR Radio MF Tu RMR Dzięki za oglądanie!

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

strowbery

#120 ·

1 likes
Transcription

Dzięki za oglądanie! Dzięki za oglądanie!

<3 :* <3
Previous 6 / 24 Next