Powspominajmy nasze stare czasy, trochę inaczej.
Back to Forum mieszane#401 johnson
Jednego typka od gier audio. Znany mi był ace fire i cośtam jeszcze.
#402 przemol
To oczywiście logo firmy X-sight interactive znanej z produktów takich jak wspomnianego tu acefire czy też X-wheel
#403 johnson
#404 johnson
Ehhh. Tak to czasem bywa. Wywalcie jeden wpis. Pokazało mi, że był błąd przy tworzeniu i jeszcze raz wysyłałem.
#405 przemol
Rally championship. Pamiętam tą grę dobrze, bo grałem a właściwie prubowałem w nią grać na PC jeszcze z windowsem 98 :D
#406 johnson
#407 johnson
#408 johnson
#409 johnson
#410 johnson
#411 johnson
#412 zywek
Tamto Twoje poprzedne to coś z Colin mcre jak mi chyba sam kiedyś mówiłeś, grałem w 1ke na psx
#413 zywek
Miałem jeszcze taką drugą podobną na psx, gdzie nawet niektór nissany na wolnych obrotach miały silniki diesla a w rzeczywistości to potem v6 jakieś były z turbinami nawet niźle słyszalnymi, była tego też wersja demo gdzie dostępnych było tylko kilka tras i na tej demówce były jakieś ponagrywane wyścigi, kiedyś nam się zrysowała albo zgubiła pełna wersja i mogliśmy tylko w tę demówkę grać, tam była taka prosta trasa, którą śę tylko do 5go piegu tym nissanem można było rozgonić i był finish, a jak próbowałeś gdzieś skręcać to się gierka kończyła, chociaż jak się postarałeś to powolutku mogłeś zawrócić.
#414 johnson
No. Colin jedynka trafiony. Co do nissanów strzelam granturismo może 2, no ale tu się nie będę wymądrzał.
#415 zywek
Jakbym posłuchnął gdzieś na YT to może bym zgadł. Sprawdzę.
#416 zywek
Ty a wiesz, że masz racje?
#417 johnson
Skyline może na nizkich hmmm od biedy udawał diesla. Bardziej dieslowo brzmiała tigra, jak na płycie arcadowej wybrałeś rally i wtedy z rajduwek mogłeś ją wziąć.
#418 Zuzler
Panowie, w tym wątku prawa autorskie też przestrzegajcie. Ostatni wpis Johnsona z melodyjką właśnie poleciał w kosmos, zgodnie z regulaminem niniejszej grupy.
#419 zywek
Wasze też powinny polecieć.
#420 Zuzler
Wskaż które, rozważymy.