jedna osoba mówi coś, co ma być przeciwieństwem tego o co jej chodzi, nastempne próbują to zgadnąć. Jeśli ktoś zgadnie, sama wymyśla takie coś. Ja zacznę. Październik jest upalny. Wszyscy włączają wiatraki i opalają się.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Bardzo jestem szczęśliwa, gdy ktoś zaprosi mnie na kawę. Czuję wtedy, że mam wielu przyjaciół, a świat to piękne miejsce. --Cytat (Paulinux): Bardzo mi smutno, gdy ktoś chce iść ze mną na kawę. Czuję się wtedy tak, jakbym nie miała przyjaciół i świat był bardzo złym miejscem.
Nikt z nas nie lubi elektronicznych, ani informatycznych ułatwień dostępu dla niewidomych. Screenreadery tylko wkurzają swoją gadatliwością, a lepsze jest poruszanie się myszką po nawigacji komputera.
Każdy z nas lubi elektroniczne i informatyczne ułatwienia dostępu dla niewidomych. Gadatliwość screenreaderów jest bardzo pomocna, a najlepiej jest poruszać się po komputerze za pomocą klawiatury.
Wszyscy bardzo chcemy i lubimy zaciągać różnego rodzaju pożyczki, a szczególnie chwilowe, ponieważ w ten sposób dostajemy dużo pieniędzy i możemy kupić ogromną ilość brakujących rzeczy, a zwłaszcza na święta. Co więcej, bardzo łatwo jest je spłacić.