Pogaduchy o wszystkim

Pokażcie jak śpiewacie.

Started by Astenka 7 posts last post 5 years ago

Transcription

Witajcie! W tym wątku chciałabym usłyszeć wasze głosy, jak śpiewacie, dlatego, że bardzo mnie interesuje śpiew. Jeśli będziecie chcieli, w komentarzu którymś pokażę wam, jak śpiewam, ale nie wiem, co bym mogła na was zaśpiewać. To jest pytanie. Także podzielcie się kawałkiem jakiejś piosenki, żebym mogła was usłyszeć. Jaki macie głos? Czy do śpiewania, czy nie do śpiewania? Nie no, żartuję. Także to chyba tyle na razie. W komentarzu, jeżeli coś zaśpiewam, bardzo chętnie.

Olastenka.

Transcription

Ola, weszłaś nam, weszłaś tu, czemu ciężko mnie nie czujesz? To tyle.

Transcription

to raczej nie pokazuję jak śpiewam, bo będziecie się śmiać, więc wolałabym nie.

<3 :* <3

Transcription

Dobra, a ja wam pokażę, jak zaśpiewam refren. Oczywiście nie wszystko, bo nie pamiętam dokładnie tekstu. Zaśpiewam parę linijek tekstu. Piosenki Rafała Brzozowskiego, Tak blisko. I właśnie refren leci w ten sposób. Tak blisko, tak blisko jak ja. Nie był Ciebie nikt tak blisko i nie oddał Twoim zwysłom jak ja. Także to chyba na tyle.

Olastenka.

Transcription

Bardzo ładnie zaśpiewałaś, a czemu tak niepewnie?

Transcription

Witajcie, wpadłem na ten wątek teraz. No i możemy spróbować z Lombardem przeżyć to sam pojechać. Mam warunki. Teraz, obecnie. Jestem sam w domu, więc nikt mi nie wygoni. No i spróbujemy. I oczywiście dodatkowo pewna niespodzianka. Dzięki. Dzięki. Dzięki. No właśnie, to był keyboard. I w ogóle, jak już tu się zaprezentowałem, to szukam kogoś, ja mogę się albo na perkusję, albo na klawisze z okolica Bielsko-Białej. Myślałem właśnie o założeniu jakiegoś zespołu weselnego, gdyż no grałem kiedyś po weselach, więc coś, nieco się umie, a że z robotą jest coraz ciężko, to może człowiek by tak zarobił w tym życiu. A taka kapela nieźle wyciąga. Jakby ktoś coś tam wiedział, to zapraszam do kontaktu. Dzięki.

Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

Transcription

Witajcie. Pewnego razu może zaśpiewam jakiś kawałek czy coś, ale dzisiaj już jest trochę za późno, dlatego odświeżę wątek, bo dawno nie było kogoś, ani w sensie kogoś, żeby mógł to prowadzić, to ja postanowiłam rozwinąć. Może mi się uda coś kawałeczek zaśpiewać, ale zobaczymy jak to wyniknie, więc zobaczymy.