ogólne dyskusje - forum tekstowe

Wasze sposoby na zarwanie nocy.

Started by martinus 31 posts last post 2 years ago Page 1 of 2

Mój, to dobra muza. Lub Jakiś Mud, typu alter. Czasami też oglądam programy z simple tv. A jak to jest uwas nocą?
May the force be with you!

#2 Edited

Ja zarywam nocę wtedy gdy jest jakaś dobra impreza tak to wolę się wyspać :) wcześniej jak byłem młodszy to albo słuchałem muzyki lub jak było ciepło siedziałem na balkonie wsłuchując się w odgłosy nocy i nagrywając różne rzeczy
Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

Też ciekawy sposób.

#4 Edited

Ja zarywam noce najczęściej w wakacje, ale to wychodzi zazwyczaj pod wieczór i różne rzeczy mogę robić.
"Ich kann nur für das kämpfen, was ich liebe, ich liebe nur, was ich respektiere, ich respektiere nur, was ich verstehe".

No ale podaj coś. Co robisz najczęściej. Fajnie można grać w cp, tak jak to całą noc zrobił pates.

#6 1 like

Ja zarywam noce czytając, a właściwie słuchając książek.

Też tak robiłem.

Screaming strike, albo CP, albo altera, a dzisiaj nawet entombet.
Wolę ciebie wolność!

Teamtalk, albo jakiś dobry serial czy muza!

teamtalk jeszcze @mara.

A teraz nowy sposób:
trenowanie stworów w manamon 2.
Wolę ciebie wolność!

uuuuj, na tym to nie jedna noc się zejdzie.

Z kilkadziesiąt.
Wolę ciebie wolność!

Generalnie teamtalk, kiedyś jakiś serial, czasem jeszcze się zdarza. Bardzo żadko jakaśgra, ale jak narazie udało się to tylko redspotowi. Mam też noce zarwane, które opierają się na tym wszystkim jednocześnie, lub na niczym konkretnym. I tak ten czas biegnie.

Gdy robimy przyjemne żeczy, to najszybciej leci.
Wolę ciebie wolność!

W nocy fajnie czyta się książki/słucha audiobooki, bo masz pewność, że nikt ci nie wbije do pokoju i nie będzie cię czymś innym próbował zająć.
"Ich kann nur für das kämpfen, was ich liebe, ich liebe nur, was ich respektiere, ich respektiere nur, was ich verstehe".

Też tego prubowałem, i to się sprawdza @Moonlight.

granie w cokolwiek, dyskutowanie na tt lub innych, słuchanie książek lub muzy

Dobrze powiedziane.
Wolę ciebie wolność!

Właściwie nic tu nowego nie dorzucę, bo również czytam książki, czasami piszę mojego bloga, gram w eurofly. Lubię też oglądać albo discovery, national geographic, animal planet. |Innym znów razem wyszukuję ukraińskich książek czy filmów. Albo słucham muzyki. Najczęściej to są ludowe pieśni ukraińskie lub muzyka cerkiewna. Wszystko zależy jednak od nastroju i samopoczucia. Bo jak mam silny ból w rękach czy nogach to wtedy niełatwo znaleść coś takiego, co by zaabsorwowało ten nocny czas. A zwykle w takich sytuacjach nie mogę spać.
Слава Україні! Sława Ukraini!