Que bueno, que lindo, que lindo, novi, país latino
Bandolero xoi
Bandolero xoi
Bandolero xoi
Bandolero xoi
Bandolero xoi
It's nice
It's nice
It's nice
Es dipendo
It's rude
It's rude
It's rude
It's rude
Que bueno, querido, querido, novi, país latino
Que bueno, querido, querido, novi, país latino
Pandolero, oi
Pandolero, xove
Pandolero, oi
Pandolero, xove
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas. Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę. Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę. Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest.. Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku. Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy... Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
Rhythm is a dancer, it's a circle packin' You can feel it everywhere
Lift your hands and voice it, free your mind and join us You can feel it in the air
Oh, it's a passion Oh, you can feel it in the air
Oh, it's a passion Oh, oh, oh, oh
Rhythm is a dancer, it's a circle packin'
You can feel it everywhere
Lift your hands and voice it, free your mind and join us You can feel it in the air
Rhythm, rhythm, rhythm, rhythm
Oh, ah, ah
Rhythm, rhythm, rhythm, rhythm
Oh, yeah, yeah, yeah-yeah
Rhythm is a dancer
Rhythm
You can feel it
Rhythm is a dancer
Rhythm is a dancer
Rhythm is a dancer
Rhythm is a dancer, it's a show companion
Lift your hands and voices, free your mind and join us
You can feel it in the air
Oh, it's a passion
Oh, you can feel it in the air
Oh, it's a passion
Oh, oh, oh
Rhythm is a dancer, it's a show companion
Lift your hands and voices, free your mind and join us
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas. Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę. Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę. Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest.. Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku. Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy... Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
When a man's a dancer, it's a source of anger
People feel it everywhere
Let your hands and voices bring your mind and join us
Oh, it's a passion
Oh, you can feel it, yeah
Oh, it's a passion
When a man's a dancer, it's a source of anger
People feel it everywhere
Let your hands and voices bring your mind and join us
Oh, it's a passion
Oh, you can feel it, yeah
Oh, it's a passion
Oh, it's a passion
Oh, it's a passion
Oh
When a man's a dancer, you can feel it
People feel it
When a man, when a man's a dancer
When a man, you can feel it
Usually people feel it
When a man's a dancer
Let the rhythm ride you, guide you, sneak inside you, set your mind to move
To its pulsation, made by races and sensations
Pause is not in place, mind and body must be free to
Please take it all in, nothing to lose, everything to win
Let it control you, hold you, hold you, not the older, new
Touch it, taste it, breathe your soul when man invasions
Got to be what you wanna, if the groove don't get you, the rival's gonna
I'm serious, it's cancer when I say rhythm is a dancer
Rhythm is a dancer, it's a source of passion
Lift your hands and voice it, breathe your mind into others
Oh, it's a passion
Oh
, you can feel it in the air
Oh, it's a passion
Oh
Oh
Rhythm
You can feel it
You can feel it
Rhythm
Rhythm is a dancer
Rhythm
You can feel it
You can feel it
Rhythm
Rhythm is a dancer
Tak dla przypomnienia wstawiłem oryginały tych dwóch poprzednich utworów, a te nowe wersje lecą na brief.
The golden rings he got on his head
He likes to go to the South of France
I can tell if this is romance
Baby, what's his plans?
I don't wanna be with you, you're so dramatic
But that's the price you're paying if you want my magic
Never gonna love you, but just give back
But no, no
If you're gonna be right
I want you to have fun every night
But don't think you'll leave me by myself
I'll take you to hell, take you to hell
If you plan on being mine
Boy, I'll be your best friend shining bright
But don't think you'll leave me by myself
I'll take you to hell, take you to hell, take you to hell
La, la, la, la, la
La, la, la, la, la
La, la, la, la, la
La, la, la, la, la, la
La, la, la, la, la
Take you to hell, take you to hell
La, la, la, la, la, la
I'll take you to hell, take you to hell
I'll take you to hell
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Dip
You got that dip
Come out on the floor
You got that dip
You got that lift
You got that dip
You got that lift
Come out on the floor
You got that
God is a dancer
Yeah, I heard on the radio
That she always go harder
Cause she keeping you on your toes
And she's perfectly focused
She's lost in the moment
Oh yeah, oh yeah, oh yeah
Are you feeling that fire?
Cause the music is on the way
If you wanna be higher
Wanna move till the break of day
Yeah, oh yeah
Better go, better watch it
Oh yeah, oh yeah
Just take it
Step by step
When you come out on the floor
You got the left, right
Left to leave them coming back
For more, you got that
Step by step
You got that
You got that
You got that
Step by step
You got that
Left, right
Left to leave them coming back
Come on, you got that step-by-step When you come out on the floor, you got that
You got that
Won't you give me that step-by-step Won't you give me that step-by-step
Won't you give me that left-right-left Won't you give me that left-right-left
Won't you give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me
give me give me give me give me
give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give me give
ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប�
ទេណ៩ថ់ក ។網 soybeans។ ឡ៩ឌខ្ញ� gustadoទុនខ្សាតែង៏ែក្ពេ ។
Holiday is so beautiful
Listening to the sound and closing my eyes
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
I'm packing all the stuff
Cause I can't get enough
I'm gonna celebrate the best time of my life
It's getting old tonight
Don't make me lose my mind
And this is what I'm waiting for
Holiday
Is so beautiful
Take me to a place called paradise
Holiday
Is so beautiful
Listening to the sound and closing my eyes
Oh
Oh
Oh
Oh
Oh
Oh
Oh
Oh
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
Holiday
This site uses cookies to enhance your experience.