PSE Forum mieszane

Muzyka Klubowa

Started by DJGraco 481 posts last post 4 years ago Page 11 of 25

Transcription

ប្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប� ទ្របស់បង។ �iempo �翻៨ទៃម្ថាខ្រាប់ម្រាប់ម្រា ន កានឹមបញៅខ្ញាភោលប់ម្រា ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ � ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ �

Transcription

ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ចូន្ទាយ៉ះប់ដំត្រាប់ក្នុ попំ inadequate physical ម្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ Make it real I can see it in your eyes I know how you feel Let's make it real ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រា� នឹងរាបារនាព្រ៉ាត់ទើលដោឋ឴ង� ah ខ្ល៍ រាប់រាប់ច្រ� jet បountain ឆ្លចែម ශිරීමේට ප්‍රරරක් පාශ්‍රමාව සඳහිලා වෙන්නක් සියිරියුෂික් හාරුරුබාහාගතියිතුළු හැමිමිවන් ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� គ្ពាINGING�់កាំនុអង្រ។ ចាំបឡ្ដោមីនាដូនថ្រោបូបងធ�carbon�ាក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាហឧ។ ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ពួមុតីដានក្រាប់ក្នៃតែណ៍គ្រាប់ក្រីជស់ដូច។

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

Transcription

ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ជាំងងឡ�uk្រោថាន�jskអ្នរាង�down ចាប់ក្រៀនាមតាប់ក្រោថ្យៗយនេះ Your epic Lena your epic Lena Your epic Lena There are many strange memories The feeling is to be aluminum ... ស្រាប់ខ្ល់ពី។ You're calling my phone I'm being patient but I'm all alone Staying faithful and I'll never know When you're coming back around When you're coming back around When you're coming back around When you're coming back around You've got me all in my feelings Like I could die without you next to me It's the way that you look at me It's the way that you look at me Makes me feel like I can't breathe It ain't right, right, right It ain't right, right, right Ain't right, oh no It ain't right, right, right It ain't right, right, right It ain't right, oh no You're calling my phone I'm being patient but I'm all alone Staying faithful and I'll never know When you're coming back around When you're coming back around When you're coming back around When you're coming back around When you're coming back around Staying faithful and I'll never know When you're coming back around អុតីតនិត្រឡិច្រៀខ្រៀនក្រាណើកីលើប្រៀវការខ្ល់រាប់ប្រាប់ការរប់ទៅព្រពី។ សុជារបស់ពាប់ន៍ដាពារាបវ្រោះពានដែលអ្នៅនៅនុងទាប់ក្សាច់ទាក្រាប់សាត់ប្រោក្រើងម្រាប់នៅនៅនៅនៅនៅនៅនាពាប់ប

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

Transcription

ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� បានគ្រាប់ក្រាពសាស់ក្រាប់ក្រាប់នៅពីសឿឲន្រាប់អើណី Allow�ាla់នំម LEGENCH ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ច�ライ PUB�របង្រាប់ក្រ�ងទាង។ គានៃបស់ការប់ ស្ល្រាប់កាំ់ក្រាទ់ពមានünstយ។ អាងព័នព័នជា� pu oikeា Flowers, ជា៿អូងចាយសដ៩យ� allocate។ ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� បានុសួយងះែនខ្លរាប់ក្រាប់ពោយicop្រាប់ក្ទោះក្រាបាន ដែnośćតិប់បមុននឹងះែរលួលែឈ្នុចុំ អ្ររាប់ក្រាប់ក្រទទៅនឹង់� ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ដែល់កក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ប់ប់បើរោះ នុintendoうわ៨ជីios android pro 달្ម្មាច ទៅអ្នុងទៅម្មួនដែែ twisted ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ទៅប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់នៅពី។ រកធទួយធៀងសេង meetings,wnol chorus, tons, interpretation 2050ក្រាប់ក្ទៅនៅផូតក្រាប់ក្រាប៉ឹងសិតិ vind នឹងសាប់ព្ល្តាយប្រាក្រាំងរោក្នុសងថ្នុសាប់ប្រាក្នៅជួរៅobyំងអ្នុងច្យផ្យាន៍ចផ្លាប់ណ្នៅចាប់ផោក្រាន់មានណែ� សាចតាកមុក៉ុញ្ចំពីភាគកាងព់សានក្រាស់ដុច៏ដាដែលពីនុងផូមនផ្ញាន់នាជាងកាច្ច្ចាប្រាំងនៅក្នុងវាប់នៅនៅនៅនៅនៅនៅ ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ច្រីនៅុស៕ឆនៅорон ក្រាប់ក្រាធទិងogenous monogamy កំ ыхៗនម្រ非ទ្រាប់ក្រាប់ក្រាបសា ចំច� Landesregierung�នមៅអាន ចមកំនឹisiej ពរថែលុា ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ។ ទ៏ក្មមៗ់អង់ហាប់ក្រាប់ការប់ការអឃ ម៉ពុំង្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្ទីខាបីនោយ ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� យំប្រgresយប់ខ្លុយទាំងសូន ទ្រាប់ខ្លាប់ចុំ� sexual ដែលសម្រាប់ក្រាប់ប់ទាំងសាប់ជានៅនៅនπωςៅ� Abdul

Transcription

No i oczywiście poprosiłbym o te trzy kawałki, he he, bo mi się spodobały, też lubię takie spokojne klimaty.

Transcription

Tymczasem ja zaraz wrzucę pewien kawałek i ciekaw jestem łowca o Twojej opinii na temat niego. Po prostu jestem ciekaw. On już taki jest trochę spokojniejszy, bo wcześniej wrzucałem dosyć szybkie kawałki, które Ci się nie podobały, z tego co ja wiem, że to nie był Twój klimat. Jak widać hands upy nie podchodzą pod Ciebie. No ale zaraz wrzucę coś zaraz takiego, coś filter house'u. Znaczy to nie jest... Można powiedzieć, że to jest taki filter house, ale troszeczkę taki inny, więc no zobaczymy co o tym powiesz. Może Ci się spodoba. No.

Transcription

🎵 Look up from the ground, see your side Into the eyes, look away from you And see there's something you're trying to hide Reach for your hand, let it hold you Pull away again, and I wonder What's on your mind? And then you say to me, you made a dumb mistake You start to tremble and your voice begins to break You say the cigarette's on the counter Weren't your friends, they were my mates And I feel the colour draining from my face And my friend said I know you love her but it's over, mate It doesn't matter, put the phone away It's never easy to walk away Let her go, it'll be alright 🎵 And my friend said 🎵 And my friend said 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 Nothing heals 🎵 The past like time 🎵 Nothing heals the past like time 🎵 They can't steal 🎵 The love you're born to find 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 ... 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 I'm a friendship I'm a friendship I'm a friendship I'm a friendship I'm a friendship

Transcription

kawałek fajny, podoba mi się choć muszę pomarudzić jak zwykle nie podoba mi się te wstawki w stylu tych nowych stylów to ja nie bardzo rozróżniam, chodzi mi o o te fragmenty jak sam początek jako całość fajny kawałek jak widzę lubisz te rytmy ten jest na miarę spokojny także ogólnie pozytywnie

Transcription

Words don't come easy to me How can I find a way to make you see, I love you Words don't come easy, words don't come easy to me This is the only way for me to say, I love you Words don't come easy Number one on the top of the immeasurable world star Number one on the top of the immeasurable world star Word don't come easy Words don't come easy Words don't come easy Words don't come easy Words don't come easy Words don't come easy Words don't come easy Words don't come easy Words don't come easy Words don't come easy Words don't come easy

Transcription

Wszystko, czego dziś chcę Pamiętaj o tym, polecieć chcę Nad i z powrotem, z ramion twych wprost Do nieba, do nieba Wszystko, czego dziś chcę Pamiętaj o tym, dolecieć raz Nad i z powrotem, więcej mi nic Nie trzeba, nie trzeba Nie trzeba, nie trzeba Nie trzeba, nie trzeba Zapalasz się, słyszę twój szew Trochę starań i świat jest nasz Powiedzmy tak, że to jest nasz świat Za osiem lat, adres bloków i małych gwiazd Nie łam głowy, jak ty to uzbierasz Wszystko, które możesz dać mi teraz Wszystko, czego dziś chcę Czego dziś chcę Czego dziś chcę Czego dziś chcę

Transcription

Zatrzymam cię, delikatnie tak i czule Mojej miłości bez końca, bez końca płyń Dla ciebie chcę być świętą i grzeżną Naszej miłości z nią będziemy, będziemy na ty Kochaj wciąż tylko mnie i bądź kochany Miłości tej trwaj, bądź z niej wbijany Kochaj wciąż tylko mnie, kochaj bez pamięci I tylko kochaj, kochaj, kochaj Kochaj wciąż tylko mnie i bądź kochany Miłości tej trwaj, bądź z niej wbijany Kochaj wciąż tylko mnie, kochaj bez pamięci I tylko kochaj, kochaj, kochaj I tylko kochaj, kochaj, kochaj 🎵🎵🎵 Na zawsze bądź, zostań tu ze mną

Transcription

Субтитры сделал DimaTorzok Субтитры сделал DimaTorzok Субтитры сделал DimaTorzok Субтитры сделал DimaTorzok Субтитры сделал DimaTorzok Субтитры сделал DimaTorzok Субтитры сделал DimaTorzok

Transcription

Teraz to taki klasyk wleci, że nie wiem, to wszyscy powinni znać.

Transcription

I've walked this road before But nothing ever changes Nothing ever changes Love should bring me home But nothing ever changes Nothing ever changes All the things that just keep me going You can keep me hanging on And I will go Cause I don't break down Time is on my side No matter where you hide You can run all night But you lose this fight Because time Is on my side Is on my side No matter where you hide You can run all night But you lose this fight Cause I don't break down Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes Nothing ever changes

Transcription

Here I am Moments in sorrow are moments in pain Can't get enough, still I'm going insane Here I am Here I am Here I am Here I am Here I am With my dreams in my hand Never believe in me Never believe in me Never believe it had come to an end Here I am Takes the beautiful day Too blind to see it My heart flies away Moments in sorrow are moments in pain Can't get enough, still I'm going insane Here I am Here I am Here I am

Transcription

Show me where to turn it on, where to fucking turn it on Look at all these people turned the fuck up in the same motherfucking place The turn up gets real in this big block Show me where to turn up This is how we turn up We just gotta turn up Motherfuckin' turn up Show me where to turn up This is how we turn up Where to fuckin' turn up Motherfuckin' turn up Turn up, turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up, turn up Here we fuckin' go, yeah Here we fuckin' go, yes Look at all these people turn the fuck up In the same motherfuckin' place The turn up gets real In this big block Show me where to turn up This is how we turn up We just gotta turn up Motherfuckin' turn up Show me where to turn up This is how we turn up Where to fuckin' turn up Motherfuckin' turn up Turn up, turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up, turn up Turn up, turn up Turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up Turn up, turn up, turn up

Transcription

Zaraz wleci coś mega, że tak powiem egzotycznego, co bardzo ciężko w internecie znaleźć. No w sumie może się łowcy spodobać, bo są to takie dosyć spokojne rytmy i nie ma dużo, że tak powiem elektroniki w tym. Znaczy no, takich mocnych brzmień.

Transcription

¡Suscribete y dale a like! ¡Suscribete y dale a like! ¡Suscribete y dale a like! ¡Suscribete y dale a like! ¡Suscribete y dale a like! ¡Suscribete y dale a like! Las chicas se quejan si el tinto se acabó

Transcription

A hundred days have made me older Since the last time that I saw your pretty face A thousand lies have made me colder And I don't think I can look at this the same But all the miles that separate Disappeared now and I'm dreaming of your face I'm here without you baby But you're still on my lonely mind I think about you baby And I dream about you all the time I'm here without you baby But you're still on my lonely mind I think about you baby And I dream about you all the time I'm here without you baby But you're still on my lonely mind I think about you baby And I dream about you all the time A thousand lies have made me colder And I don't think I can look at this the same Since the last time that I saw your pretty face A thousand lies have made me colder And I don't think I can look at this the same But all the miles that separate Disappeared now and I'm dreaming of your face I'm here without you baby But you're still on my lonely mind I think about you baby And I dream about you all the time I'm here without you baby And I dream about you baby I think about you baby And I don't think I can look at this the same Since the last time that I saw your pretty face I dream about you baby And I dream about you baby A thousand lies have made me colder I think about you, baby I think about you, baby

Transcription

no to teraz hitior, stary hitior w nowej odsłonie znany m.in. z komedii sensacyjnej Tango i Cash w rolach głównych Sylvester Stallone i Kurt Russell