Stacje radiowe

Grupa radiowa Agory

Started by DJGraco 55 posts last post 2 years ago Page 3 of 3

Złote przeboje tną piosenki w chamski sposób.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

to akurat jest prawda, strasznie tną
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Wszystkie tną. Dzisiaj w taksówce leciało radio Plus i ucieli track po minucie zastępując następnym :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Ale to nie w taki sposób jak myślisz. Chodzi o to, że idzie pierwsza wzrotka utworu, potem refren i gdy ma wejść druga wzrotka i refren chamsko jest to wycięte i pojawia się po pierwszym refrenie refren końcowy i finalnie koniec piosenki, a cały środek wycięty w pierona.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

No osobiście jak dlamnie, to ta cała grupa radiowa agory, jest co by tu mówić, hm dziwna.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

#46 1 like Edited

90 procent komercyjnych polskich stacji radiowych jest dziwna, a często zachacza o dno i kopię kopii. Ja to bym w ogóle zamknął te wszystkie pseudogrupki. Wykupili co dobre i zrobili z tego szajs.

tylko jednego nie kumam, dlaczego tak grupa nie wyraża zgody na linkowanie.

Piniendze panie, piniendze.

chore to jest, ale cuż.

#50 1 like

A najlepsze jest to, że ich strumienie są publicznie dostępne i NIE są szyfrowane.
Pisałem kiedyś z właścicielem ensoftu o tym, i pisał, że ma takie samo zdanie jak ja, ale mimo wszystko nie chciał się ewentualnie pchać po sądach, bo twierdził , że ktoś może go do sądu porwać o to, że linkuje. Może i trochę przesadzał, ale z takimi wielkimi graczami to nigdy nic nie wiadomo.

M softu.

A tak, sorry miesza mi się jeden z drugim XD.

ktoś ma linki do strumieni grupy agory?, dzienki z gury

dzienki