Wystartowali wczoraj. Radio gadane, docenią myślę ci wszyscy, którzy pamiętają stare Tok FM. Na chwilę obecną programy na żywo emitowane są od 7 do 10, a potem od 15 do 23. Link do streamu: http://s3.radio.co/s6b9e36d1c/listen Strona: www.halo.radio, ale na razie nie polecam, bo jest koszmarna. Dostałem zapewnienie, że jak tylko się trochę ogarną, będzie poprawiona.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Wrzucają podcasty na spatifaja. Słucham właśnie Batera :)
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Jak dla mnie jeden i podstawowy zarzut to muzyka, zresztą mówiliśmy już o tym z Mileną w RTV. W bazie jest jej za mało. Ktoś, kto słucha Halo regularnie może mieć zwyczajnie dość ciągle powtarzających się kawałków.
Może w programie pierwszym Polskiego Radia mają gigantyczną bazę, ale też ciągle grają to samo i, jak by tego było mało, konkretne piosenki pojawiają się o podobnych godzinach.
Wiktor Niedzicki, człowiek, którego programy telewizyjne bez wątpienia miały znaczący wpływ na moje zainteresowanie nauką i technologią będzie miał swój program na antenie HR. Pierwsza audycja już dziś od 17 do 19. Ciekawe, czy ktoś z tu obecnych pamięta jeszcze takie audycje jak Kuchnia czy Klinika Chorych Maszyn.
Od momentu wywalenia Krzyżaniaka nie dostali ode mnie złotówki i nie dostaną. To nie jest już to radio, na jakie się Wątły z nami, jako słuchaczami umawiał.
Ode mnie tak samo. Szkoda, że u siebie Wojtek ma taki ch**owy poziom techniczny. Idzie to do przodu ale jakoś wolno :( Nawet nie słucham ostatnio, czego rzałuję bo super gość. Czasem zaglądnę na reset ale wiadomo, to nie to samo.
Dokładnie, Wojtko jest świetnym gawędziarzem, ale technicznie słaby. Zresztą, mało jest ludzi, którzy ogarniają zarówno prowadzenie, jak i samorealizację szczególnie w domowych warunkach. Takie rzeczy, to tylko TyfloRadio potrafi. ;)
Reset też jest samorealizacja? To co tam robi Asiator?
No tak, ale Asia jest w Resecie, a o ile wiem, to programy poboczne względem resetu takie jak Szczera Słowiańska czy Radio Koncao ludzie robią własnym sumptem.
Jak to może technicznie iść? Oni przecież tam chyba też z hat?
W bardzo prosty sposób, prowadzący łączą się do centralnego punktu, który obsługuje realizator i to on wypycha wszystko na serwer docelowy. Dokładnie tak, jak my to robimy w przypadku TyfloPrzeglądów i innych audycji no tyle, że ograniczamy się do audio.
Tak, to wiem. Są jakieś profesjonalne przesyłacze do vidijoł w typie powiedzmy starego poczciwego audiotxa?
Stream na razie działa. Strona, istotnie, pokazuje 403, aczkolwiek agonia tej stacji zaczęła się już dawno. Szkoda, no ale przynajmniej jest Reset Obywatelski.
This site uses cookies to enhance your experience.