Iné

Karel Gott

Started by msuchy 8 posts last post 6 years ago

Ahoj. Nevím, jestli už víte tu smutnou zprávu, ale včera před půlnocí zemřel na těžkou nemoc Karel Gott. V rádiích to začali hlásit nějak před půl jedenáctou a na serverech se to taky začalo objevovat mezi čtvrt a půl jedenáctou. Prý zemřel doma v kruhu rodiny. Byl známý i na Slovensku a v Německu, takže i tam to rádia hlásí a objevuje se to na zpravodajských serverech. Klidně tady můžete psát, jaké jsou vaše oblíbené písničky Karla Gotta. U mě třeba Včelka Mája.

oh, Karel Gott. ja mám rada tú pieseň, kde spieva kávu si osladím.
Lenka

C'est la vie jednoznačně... Každopádně to píšu všude, tak to napíšu i tu... Sice mám rád rock a metal, loˇnská smrt Vládi Šafránka, původního zpěáka skupiny Harlej mě vzala asi víc, ale Karel je zpěvák, kterýho mimo mý žánry jako jednoho z mála uznávám..
Krocan je zvíře, které si s vámi zahudrá

zdravím, je to smutná zpráva, v jablinci tady unás bilo úplně vylidněno.

ještě bych dodal, že to bila veliká osobnost.

A dneska přišla další smutná zpráva, že nás opustila herečka Vlasta Chramostová. Prý taky asi bude mít pohřeb se státními poctami, protože bojovala proti minulému režimu.

Oh karel gott. ...
mám ho ráda! vlnka maja je nejvíc znane v německo. ale já mám nejvíc rada písni:
babyčka, spěvám ti, buˇd stale mlád, lady karnaval.
:) zdravím, anička
Von meinen Dokumenten und meiner Abstammung ausgehend sagen sie, dass ich Deutsche bin. Doch meine Seele und mein Herz fragt niemand. Tief in mir drin weiß ich, dass ich Tschechin bin.
Going from my papers and family, they say that I am German. But noone is asking about my heart and soul, because very deep inside myself I know that I am Czech
jestli jenom zobrazí moje dokumenty, a koukají na moje rodina, ríkají, že jsem nemka, ale nikdo ne zaptal, co je hluboko v mé duši a srdce. protože já vím a cítím, že hluboko ve me jsem cešká!

dalej sa mi páči pieseň čo spieva s Charlotte myslím že sa volá srdce nehasnou.
Lenka