Stacje radiowe

RMF MAXXX.

Started by DJGraco 185 posts last post 2 years ago Page 8 of 10

zaraz zajrze
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

ja tu nic nie widze, chciałbym pobrać stream osobny do każdego odziału
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Zatem załączam.

dzienki ciekawe kiedy sie to pojawi w emsowcie

kurcze chce ponagrywać lokalne jingle, ale na klango pisze, nie opsugiwany format danych, da sie to obejść?

jak narazie działa, tylko ciekawi mnie z jakiego miasta

Jak sięwgl dowiedziałeś o tych streamnmch? Z radiopolski?

wiecie co?, dajcie linki do wszystkich oddziałów rmf maxxx w mp3, bo prubóje alej dalej błendy wyskakóją, co do twojego wpisu gracjanie, to tak, wiem, że klango to przeżytek, ale prawda jest niestety taka, że tutaj najłatfiej sie zawsze nagrywało no niestety.

A powiedz mi Łukaszu czy Klango nagrywało stream bez dodatkowego enkodowania czy konwertowało sobie po drodze?

tego to nie wiem, był poprostu plik w mp3

Streamy się właśnie pojawiły w Emsofcie.

oooo kurcze, nie źle, ide opserwować

Konwertowało, ale to było tak dawno, że mogłem pokręcić.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Udostępniam zbiorczą playlistę lokalnych maxxxów tak wygodniej niż w zipie. Można się w playerze przełączać pomiędzy strumieniami. Playlista ma format m3u, tak więc nawet Windows Media Frajer powinien ją łyknąć.

no dzienki heh

popierwsze, dlaczego nagrywam przez klango mimo że to przeżytek?, ano bo mi sie tam podoba bufor.
po 2, nie wiem, czy ktoś to zauważył, ale od jakiegoś czasu nie ma magazynów w rmf maxxx, i nie wiem, czy to ma coś wspulnego z wojną na ukrainie, czy co.