Dobry telewizor
Back to Tv i video#41 misiek
No nie zgodzę się co do wykonania, teraz zarówno Samsung, jak i Panasonic to plastic is fantastic do tego stopnia, że najlepiej to mnie nie dotykaj, bo z miejsca się rozwalę. Mój Panasonic z 2012 r trzeszczy dosłownie w każdym miejscu i rylocze się na podstawie w każdą stronę. Samsung ma dokładnie to samo. Co ciekawe, plazma mamy to zupełnie inna bajka, też Panasonic. Solidny plastik, z tyłu metal, mocne nogi w raz z całą podstawą i nic nigdzie nie trzeszczy. Co ciekawe, produkcja mojego Panasonica czeska. Na tę chwilę skłaniam się ku Xiaomi, ewentualnie Sony, ale z drugiej strony nie uśmiecha mi się na tv wydawać kilku tysięcy, bo te Sony z niższej półki to też marne, więc na teraz zostaje Xiaomi.
#42 pates
Niee, Samsung nie chybocze ani nie trzeszczy. Jak to by cię interesowało, to do 1000 zł jest 32 model od xiaomi. Też całkiem ciekawy, taka mniaturka tego mojego
#43 misiek
Brzmi kusząco.
-- (pates):
Niee, Samsung nie chybocze ani nie trzeszczy. Jak to by cię interesowało, to do 1000 zł jest 32 model od xiaomi. Też całkiem ciekawy, taka mniaturka tego mojego
--
#44 pates
Idź do jakiegoś sklepu, na 99% w tych większych go mają na stanie, i możesz sobie pooglądać go.