Witam. Potrzebuje jakieś nie wielkie radyjko fm, które można łatwo przetrasportować, ale umożliwiające podłączenie słuchawek. Chyba, ze macie jakąś aplikacje na IOS z radiem FM, ale raczej nie ma takiej. Więc radio aby było nie wielkie, łapiące zwykłe stacje i było możliwe podłączenie słuchawek. No i łatwa opsługa.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Dzięki. A ten Tecken czy jak mu tam co był prezentowany w tyflopodcaście?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Czekaj, bo chyba nie ogarniam- jak to nie są przenośne? Te modele co ja widziałem nie były wiele więkrze od discmana, ale akurat w świecie podstawowych radioodbiorników nie siedzę, więc może przez lata to się zmieniło. I o jakich polskich znakach i o jakiej klawiaturze mówisz, bo teraz to zgłupiałem totalnie.
Co do polskich znaków, to jest tzw. sygnaturka pod postem, takie wyjaśnienie gdyby ktoś pytał czemu ich nie ma, bo tamto konto służy mi gdy nie jestem na swoim laptopie lub korzystam z telefonu gdzie na jednym pl znaków nie posiadam.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
No wiesz- dla mnie to akurat jest oczywiste, bo mam mimowszystko lepszy sprzęt, ale jak bym chciał zwykłą pierdziawkę, która by miała sobie tylko w tle pobrzękiwać to nie wiem czy bym się nad tym zastanawiał, no ale może kolega oczekuje czegoś więcej. Nie wiem.
Potrzebuje radio, bo wyjeżdżam i tam radio jest do tłumaczeń potrzebne, które są robione. A może i przy okazji tamtejsze stacje złapie.
This site uses cookies to enhance your experience.